Povoljne avio karte do Amerike

Jeftini letovi preko Londona do Njujorka i Bostona

Uz malo truda za još manje novca i uz ovu odličnu ponudu mogu se obići čak tri svetske destinacije

 

aerlingusresized01

Svi putnici koji ove zime i proleća 2014. planiraju da odu na neko zanimljivo putovanje ili ako kojim slučaju već žele da obiđu London ili Mančester imaće pred sobom ponudu koja se ne sme propustiti.

 

Irski nacionalni prevoznik, Aer Lingus, ponudio je jeftine avionske karte od Londona ili Mančestera do Bostona ili Njujorka. Cena povratnih avio karata na relaciji Velika Britanija – Sjedinjene Američke Države je već od 464 EUR sa svim uračunatim dodatnim troškovima za letove u periodu od 1. novembra 2013. do 31. marta 2014.

 

Aer Lingus spreman je da ponudi najkvalitetniju uslugu pa nudi fleksibilnost kod rezervisanja karti. Moguće je rezervisati let u jednom pravcu do Bostona, iz bilo kog od dva grada u Velikoj Britaniji, a povratak u taj isti grad može biti iz Njujorka i sve to po istoj ceni. Aer Lingus dozvoljava jedan čekirani prtljag do 23 kilograma težine, a svaki putnik u avionu imaće zabavni sistem sa programom dužine od preko 200 sati, čime se ova avionska kompanija izjednačava sa uslugama drugih konkurentskih avio kompanija.

 

Ponuda je zanimljiva jer pruža mogućnost da se na jednom putovanju obiđe više zanimljivih gradova za razliku od direktnog leta do Njujorka ili Bostona kojim bi se Velika Britanija samo preletela, a celokupna ponuda letova može biti čak i jeftinija od direktne linije do Sjedinjenih Američkih Država.

 

Online rezervacije letova na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Rent-a-Car online rezevacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar