Wizz Air jeftine avio karte u avgustu

Wizz Air: Promotivni letovi u avgustu

Iako ovog meseca Wizz Air nije značajnije menjao svoju ponudu, ona i dalje može biti zanimljiva svima koji planiraju uskoro da putuju ka navedenim destinacijama.

Wizz3

Poznata low cost avionska kompanija iz Mađarske nudi jeftine letove iz Beograda ka dva grčka letovališta Krfu i Rodosu, a karte u jednom pravcu ka bilo kojoj od destinacija mogu da se kupe po ceni već od 1.699 RSD. Treća destinacija ka kojoj može da se krene iz Beograda, a koja je na popustu je Oslo, a cena karte u jednom pravcu je od 2.899 RSD.

 

Iz obližnje Tuzle Wizz Air takođe nudi povoljne aviokarte. Karta u jednom pravcu ka Bazelu je od 19,99 EUR, koliko košta i aviokarta ka Malmeu. Drugi švedski grad u ovoj promociji Wizz Aira je Geteborg i cena karte u jednom pravcu ka ovom gradu je od 24,99 EUR.

 

Zanimljivo zvuči i let iz Budimpešte za Malltu tj. glavnom gradu La Valeti, čija cena je već od 49,99 EUR, takođe u jednom pravcu.

 

U sve navedene cene karti uračunati su dodatni troškovi.  Ove cene takođe podrazumevaju jednu malu torbu  koja ide u kabinu aviona (dimenzija 42x32x25 cm), dok se za veći i dodatni čekirani prtljag naplaćuje pristupačna doplata. Mađarski avio prevoznik takođe naglašava da je broj karata po ovim cenama je ograničen.

 

U ovakvom pregledu letova avio kompanije Wizz Air iz obližnjih zemalja ne smemo izostaviti ni aerodrom u Skoplju, u kojem mađarski low cost avioprevoznik želi da da poveća broj operacija. Pa tako iz makedonskog glavnog grada, početkom naredne letnje sezone Wizz Air planira da leti ka tri nove destinacije, a to su Brisel, Frankfurt i Pariz. Na ovaj način avionska kompanija Wizz Air imaće 13 ponuđenih destinacija iz ove države. Da bi odgovorio na povećanje broja letova Wizz Air će locirati drugi Airbus A320 na aerodromu u skoplju 16. aprila.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar