Etihad Airways pojačanje

Etihad Airways sa superdžambo avionom leti ka Australiji

Nacionalni avio prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad Airways, će naredne godine pokrenuti letove ka Australiji sa avionom Airbus A380 tzv. Superdžambo avion.

etihad-super-jumbo-jet

Etihad Airways još jedan je dokaz da uspešne kompanije ne smeju stoje mirno, već treba što aktivnije da prate tržište i prilagođavaju se njemu. O tome svedoči i najava Džejmsa Hogana (James Hogan) na nedavnom CAPA avijacijskom samitu u Sidneju u kojoj on najavljuje da će od sledeće godine Etihad Airways do Sidneja i Melburna leteti avioni A380. U te svrhe Etihad Airways naručo je deset novih avion ovog tipa, a skladno sa njihovim pristizanjem u bazu kompanije u Abu Dabiju, planira se uspostavljanje letova od proleća 2014. godine.

Kako se povećava broj aviona u floti Etihad Airwaysa, tako će se uvoditi i novi letovi, kaže Hogan. Superdžambo avioni leteće ka Sidneju i Melburnu, a aviokompanija će ujedno i uvesti dodatne letove ka Brizbejnu i Melburnu. Uz to Etihad Airways planira da predstavi potpuno novu liniju ka Pertu iz Abu Dabija. Zbog povećanja broja letova, aviokompanija planira da adaptira aerodrome u Melburnu i Sidneju sa luksuznim salonima za potrebe putnika koji putuju biznis klasom. Za sad, predsednik kompanije nije želeo da daje specifične datume o tome kada će se ove promene tačno desiti.

Etihad Airways će nastaviti i širenje svojih operacija tako što će povećati vlasnički udeo u Virgin Australia aviokompaniji.

Sve ovo bitno je i za domaće putnike, zbog saradnje Etihad Airwaysa i nove aviokompanije AirSerbia, pa kroz povećanje obima letova aviokompanije iz Abu Dabija i našim putnicima otvaraju se nove opcije prilikom planiranja sledećeg putovanja. Avioprevoznik trenutno u ponudi kroz razne saradnje i sa drugim kompanijama kao što su Air Berlin, Air Seychelles i slične ima čak 420 destinacija do kojih stiže sa preko 500 aviona.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar