Air France: promotivne cene avio karata

Air France: Jeftini letovi ka Aziji i Južnoj Africi iz Beograda

Francuska avio kompanija Air France u narednih dve nedelje nudi promotivne letove ka Azijskim destinacijama, ali i Johanesburgu.

airfrance

Zbog toga što ova avio kompanija trenutno ne leti na liiniji od Beograda do Pariza, ponuda podrazumeva i saradnju ove kompanije sa Jat Airwaysom, od 1. oktobra Air Serbia, koji prevozi putnike do glavnog grada Francuske. Na linijama domaće avio kompanije Air France ima svoje oznake, a i sami letovi se nalaze uključeni u mrežu linija avio kompanije Air France, pa iz ovog razloga putnici lako mogu da putuju sa Jat Airways/Air Serbia i nakon toga iz Pariza nastave ka ovim promotivnim, ali i drugim destinacijama sa Air Franceom.

 

Air France tako nudi povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima ka Johanesburgu i to po ceni od 729 EUR, ka Šangaju od 729 EUR, ka Hong Kongu i Bangkoku od 705 EUR i ka Kuala Lumpuru od 775 EUR.

 

Promotivna akcija na kojoj su ponuđene ove jeftine avio karte biće aktuelna do 11. septembra ove godine i važi za sva putovanja od 1. oktobra 2013. godine do 31. marta 2014. godine. Ipak, treba reagovati u što kraćem roku ako se želi leteti ka ovim svetskim destinacijama, jer avio kompanija Air France naglašava da je broj mesta po ovim cenama veoma ograničen.

 

Svih pet destinacija karakteristične su na sebi svojstvene načine. Šangaj i Hong Kong prepoznatljive su po svojem spoju tradicionalnog i modernog, Kuala Lumpur i Bangkok lako prikazuju svoju egzotičnost, a Johanesburg je veliki ekonomski centar Južne Afrike, ali polako preuzimajući najveći uticaj i na celokupnom afričkom kontinentu.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar