World Travel Awards 2013 – najbolje avio kompanije

World Travel Awards 2013: Koje su to najbolje avio kompanije u Evropi?

Tokom godine na više manifestacija se dodeljuje nagrade u avio industriji, ali ni jedna nije blještavija od World Travel Awards, koji neki smatraju i Oskarom u turizmu.

lufthansa-avion-oblaci

Nedavno je u Antaliji održana ovogodišnja dodela nagrada za Evropsko tržište, a od avio kompanija titule su poneli Lufthansa, Swiss International Air Lines i EasyJet.

 

Dvadeseti World Travel Awards inače obuhvata najširi spektar kategorija u turizmu. Biraju se prestižna dostignuća za hotele, turističke organizacije, avio kompanije, a priznanja dobijaju i najrazličitije turističke destinacije, od sportskih kompleksa, preko zabavnih parkova, banja, pa do turističkih objekata namenjenih poslovnim putnicima. Nagrade se dodelju na nivou celog Starog kontinenta, ali i u okviru svake evropske države posebno. Tako je ove godine u našoj zemlji za najbolji hotel izabran Square Nine hotel u Beogradu, a najboljim hotelom za poslovne potrebe proglašen je Hyatt Regency, takođe u Beogradu. Ovo je ponovljen uspeh za oba hotela, pošto su i prošle godine osvojili iste ove nagrade.

 

Što se tiče aviosaobraćaja, aerodrom u Cirihu proglašen je za najbolji evropski aerodrom, a druga nagrada koja je otišla u Švajcarsku pripala je Swiss International Air Lines za avio kompaniju sa najboljom biznis klasom u Evropi.

 

Kao najbolja evropska low cost avio kompanija izdvojila se EasyJet iz Velike Britanije. Ova avio kompanija u poslednje vreme proširila je svoju ponudu, uvela kurs za savladavanje straha od letenja, i što je bitnije za domaće putnike, povećala broj letova ka i sa aerodroma “Nikola Tesla”.

 

Na kraju, za najbolju avio kompaniju u Evropi izabrana je nemačka Lufthansa, koja takođe redovno leti ka Beogradu i iz njega ka najrazličitijim svetskim destinacijama. Ova avio kompanija često nudi i povoljne avio karte, pa njihovu ponudu vredi često proveravati.

Online rezervacije letova avio kompanija na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Rent-a-Car Online rezervacije

Tagovi


Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar