Etihad Airways Stopover program

Etihad Airways: “Stopover” od sad u ponudi i iz Srbije

Program avio kompanije Etihad Airways pod nazivom “Stopover” koji je bio ponuđen u ograničenom broju zemalja, pokazao se vrlo uspešnim pa je ova kompanija odlučila da proširi ponudu i na druge zemlje, uključujući tu i Srbiju.

etihad-airways-abu-dabi

Etihad Airways sa “Stopover” programom cilja na sve svoje putnike koji presedaju i Abu Dabiju, gde je inače i baza ove kompanije. Umesto kratkog zadržavanja na aerodromu u ovom gradu, avio kompanija Etihad Airways nudi nešto duži boravak u ovom gradu pre nastavka putovanja, a sve to uz veoma povoljne cene.

Od 6. septembra 2013. godine svi putnici koji rezervišu povratnu avio kartu ka bilo kojoj destinaciji koja je u ponudi Etihad Airwaysa, osim onih letova koji idu samo do Abu Dabija, dobiće ovu mogućnost. Kako svaki let Etihad Airwaysa sa aerodroma “Nikola Tesla” ima presedanje u Abu Dabiju i putnici iz naše zemlje dobiće ovu primamljivu priliku. U ovoj ponudi postoji nekoliko ograničenja: ona ne važi za decu mlađu od 12 godina, a za ostanak u Ujedinjenim Arapskim Emiratima potrebno je samostalno izvaditi vizu za ovu zemlju.

Hoteli koji su u ponudi imaju od tri do pet zvezdica, a minimalna rezervacija mora imati bar dva naoćenja, gde je prva noć besplatna, a naredna kreće već od 39 EUR. Ponuda koju je ova avio kompanija sastavila veoma je raznovrsna i sigurno će odgovarati i najprobirljivijima.

Abu Dabi zanimljiva je destinacija i zbog brojnih atrakcija, koje će Etihad Airways takođe ponuditi sa posebnim popustima. Nadomak ovog grada nalaze se brojni golf klubovi, veliki akvapark Yas Water World i poznati tematski park Ferrari World Abu Dabi.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar