Alitalia promocija septembar

Alitalia: Još tri dana za promotivne cene avio karata

Italijanska avio kompanija Alitalia svojoj ponudi internacionalnih letova dodaje i jeftine avio karte ka brojnim destinacijama u Italiji i Evropi, Severnoj Africi i Bliskom Istoku.

alitalia-avion-bari

Promo ponuda važi još tri dana, to jest do 16. septembra 2013. godine, a odnosi se na sve letove od današnjeg dana pa do 15. decembra 2013. Ponuda podrazumeva povratne avio karte, a u njihovu cenu uračunati su svi dodatni troškovi i standardna usluga ove avio kompanije.

 

U ponudi je čak deset italijanskih destinacija. Cena avio karte od Beograda do Rima je već od 119 EUR, a povratni letovi ka Firenci, Palermu, Veneciji, Bolonji ili Napulju su od 189 EUR. Avio karte do Trsta, Algera, Kaljarija i Barija su od 184 EUR.

 

U ponudi Alitalije nalaze se i letovi ka brojnim evropskim gradovima. Već danas može da se rezerviše povratna avio karta sa aerodroma “Nikola Tesla” ka tri španska grada: Madridru, Bilbaou i Barseloni. Avio karte ka ovim destinacijama mogu se kupiti već od 179 EUR. U ponudi su jeftine povratne avio karte ka Briselu, Tirani, Londonu i Nici, a njihova cena je već od 189EUR.

 

Letovi ka severnoafričkim destinacijama na ovom popusti obuhvataju i Tunis od 299EUR, Kazablanku i Kairo od 309 EUR. Alitalia je ovim sniženjima dodala i nekoliko avionskih linija ka bliskoistočnjačkim gradovima i to: Tel Aviv od 369 EUR, Aman od 469 EUR, Bejrut od 399 EUR i Teheran od 669 EUR.

 

Svi letovi se odvijaju preko baze avio kompanije Alitalia u Rimu, a broj mesta po ovim promotivnim cenama je ograničen. Akcija je prvobitno trebala da traje do kraja avgusta, ali je italijanska avio kompanija produžila ovaj rok do 16. septembra. Ipak, nema naznaka da će ova ponuda opet biti produžena, pa se putnicima savetuje da, ukoliko su zainteresovani, što pre rezervišu svoj let.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar