Air Serbia Prodaja avio karata

Air Serbia: Avio karte od danas u prodaji, poznate cene, startuje i prva promotivna akcija

Zimski red letenja, koji počinje od 27. oktobra, donosi brojne novine za domaću avio kompaniju, a jedna od najvećih je i premijerni let nove avio kompanije Air Serbia.

air-serbia-03

Promena režima sa letnjeg na zimski raspored letenja, prilika je da domaća avio kompanija pod novim rukovodstvom optimizuje dosadašnje letove kako bi uspostavila bolju profitabilnost. Planirane su brojne izmene i dodatni letovi, koji će dobijati svoj oblik kako budu pristizali novi iznajmljeni Airbus A319 avioni. Pored novih letova koji su donekle bili poznate od ranije, sada se po prvi put pominju cene avio karata, a Air Serbia već i pre formalnog početka rada nudi promotivne popuste.

Promocija je već danas aktuelna, a povoljne avio karte moći će da se kupe do 27. septembra 2013. godine za sva putovanja u periodu od 1. decembra 2013. do 29. marta 2014. godine. Cene se odnose na povratne letove, sa svim dodatnim troškovima.

Prvi let Air Serbia biće na liniji Beograd do Abu Dabi, zakazan za 27. oktobar, a od tad će saobraćati četiri puta nedeljno na ovoj liniji, a intenzitet letova biće povećan od početka naredne godine. Redovna cena avio karte na ovoj liniji je od 538 EUR, ali tokom promotivnog perioda moći će da se kupi od 393 EUR.

Nešto kasnije, 1. decembra, Air Serbia počeće da leti do Praga i Banja Luke. Letovi iz Beograda za Banja Luku i iz Banja Luke za Beograd odvijaće se svakodnevno, redovna cena avio karte je već od 112 EUR, a promotivna od 79 EUR. Letovi do Praga će takođe biti svakodnevni dok će cena povratne avio karte iznositi od 159 EUR, a promotivna od 109 EUR.

Od 10. decembra Air Serbia uvodi svakodnevnu liniju ka Ljubljani sa standardnom cenom avio karte od 152 EUR, a u promotivnom periodu već od 98 EUR. Druga linija koja će biti uspostavljena istog tog dana je Beograd – Bukurešt, sa polascima takođe, svakog dana. Cena povratne avio karte ka ovoj destinaciji je već od 153 EUR, a tokom promocije već od 108 EUR.

Predstavnici avio kompanije najavljuju još brojne nove direktne i kod šer letove, poput saradnje sa avio kompanijom Airberlin radi mogućnosti uvođenja leta do Čikaga iz Beograda, a preko Berlina. Ovo je tek deo ponude avio kompanije Air Serbia, a više detalja blagovremeno ćemo objaviti.

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

4 Komentara
 1. Nenad
   odgovori
  03/01/2015

  Poštovanje,
  Hteo bih rezervisati avio kartu za Cirih ali je nemoguće popuniti upit za rezervaciju zato što ne posedujem viza karticu.
  Kako je moguće dobiti profakturu o uplati.
  Hvala.

 2. Hamburg

  Ivica Krpesic
   odgovori
  27/08/2016

  Postovanje
  Cuo sam neke glasine da Air Serbia namerava uskoro da uvede direktan let ya Hamburg.Molim Vas da mi kazete da li je to tacno,i ako jeste,od kada bi se startovalo,koliko puta nedeljno,i koliko bi kostala karta.Pozdrav

 3. postoji li derektan let

  dusanka
   odgovori
  03/03/2018

  imate li direktan let Beograd Lisanon ili se moze preko minhena sa stop kartom 10 dana pri povratku ostati u minhenu.Svi nasi prijatelji su prezadovoljni pa bi I mi zeleli da sa vama putujemo. hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar