Air Serbia: Povoljnosti za putnike

Air Serbia: Uvodi program za nagrađivanje lojalnih putnika, nabavlja i dodatna dva Airbus A320 aviona

U najnovijim vestima iz avio kompanije Air Serbia, koja nasleđuje Jat Airways, objavljeno je da će dosadašnji program “Extra Flight Club” prethodne avio kompanije biti integrisan u “Etihad Guest”. Skoro istovremeno, najavljena je nabavka i još dva Airbus Aviona.

air-serbia-etihad-airway

Od 28. oktobra 2013. godine, letenjem sa avio kompanijom Air Serbia putnici će sticati poene u nagradnom programu za lojalne putnike kompanije Etihad Airways, “Etihad Guest Miles”. Kako u ovom programu učestvuje ukupno 20 svetskih avio kompanija koje sarađuju sa Etihad Airways, poeni će moći da se se skupljaju i koriste svuda u svetu. Svi putnici koji imaju skupljene poene u dosadašnjem “Extra Flight Club” programu avio kompanije Jat Airways, moći će iste da ih registruju do 15. novembra 2013., a iskoriste za kupovinu avio karata do 15. decembra 2013. godine. Obuhvaćeni su letovi do 30. oktobra 2014. godine, a ukoliko neki putnik nema dovoljno poena za vrednost avio karte, moći će da doplati razliku.

 

Etihad Guest program poseduje brojne nagrade, a neke od njih mogu da se iskoriste već nakon prvog kompletiranog leta. Na izboru su povoljnosti prilikom rezervacije avio karata za naredne letove, avio kompanija, popusti pri kupovini raznih proizvoda u više od 30 miliona prodavnica širom sveta itd. Program ovih avio kompanija zaista obiluje brojnim mogućnostima. Registracija za Etihad Guest program otvorena je već od danas za sve putnike Jat Airwaysa, kao i buduće Air Serbia, na ovoj adresi.

 

Air Serbia je takođe najavila da je naručila još dva aviona, ovog puta Airbus A320 tipa, a koji bi trebali da stignu pre početka letnje sezone 2014. godine. Sa ova dva aviona avio kompanija će ih imati na raspolaganju ukupno 14, kada se tome dodaju osam Airbus A319 i četiri ATR72 letelice koje je avio kompanija prethodno naručila ili nasledila od Jat Airways.

 

Iz kompanije kažu da će novi avioni čim stignu biti raspoređeni na linijama za Pariz, Skoplje i Podgoricu, a da će sa ovim potezom Air Serbia “penzionisati” trenutnu Boeing 737-300 flotu, uključujući među njima i prvu letelicu ovog tipa u Evropi koju Jat Airways trenutno poseduje.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar