Flydubai: jeftine avio karte

Flydubai: Promotivne cene letova iz Beograda do Maldiva i Kolomboa

Low cost avio kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Flydubai, ovog meseca nudi specijalne popuste ka atraktivnim turističkim destinacijama.

flydubai2

Da bi se osigurala jeftina avio karta do Maldiva ili Kolomba, potrebno je kupiti kartu od današnjeg dana do 30. septembra 2013. godine, a period putovanja podrazumeva interval od 1. oktobra do 15. novembra, takođe 2013. godine.

 

Povratna avio karta sa svim uračunatim dodatnim troškovima iz Beograda za Maldive i Kolombo je ista i kreće već od 500 EUR. U ovu cenu uračunata je standardna usluga low cost avio kompanije Flydubai koja podrzaumeva čekirani prtljag do 20 kilograma i ručni prtljag do 7 kg. Jesen je možda i stigla u našu zemlju, ali na ovim destinacijama leto i dalje ne jenjava.

 

Kako na putu do ovih atraktivnih destinacija avio kompanija Flydubai staje i u Dubaiju, na svojoj redovnoj liniji iz Beograda, otvorena je i mogućnost turističkog obilaska ovog prelepog i zanimljivog grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ukoliko putnici budu imali ovakvu želju, moguće je obezbediti vizu za Ujedinjene Arapske Emirate, a njena cena je 65 EUR za jedan ulazak u ovu zemlju.

 

Sa obilsakom i Dubaija na letovima ka Maldivima i Kolombou svaki putnik učiniće svoje, već i onako prelepo putovanje – nezaboravnim.

 

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar