Wizz Air: jeftine avio karte za oktobar

Wizz Air: Promotivni evropski letovi tokom oktobra

Avio kompanija Wizz Air najpopularnija je low cost avio kompanija u našoj zemlji, a to nikako nije bez razloga, s obzirom na visok kvalitet usluge i povoljne cene avio karata.

wizz-air

Poznata low cost avio kompanija iz Mađarske nudi jeftine letove iz Beograda ka brojnim evropskim destinacijama.

 

U ponudi su avio karte ka Malmeu, Minhenu, Stokholm i Bazelu koje kreću već od 49 EUR. Sve navedene cene su za avio karte u jednom pravcu sa uračunatim dodatnim troškovima, a podrazumevaju standardnu uslugu Wizz Aira i dozvoljavaju jednu torbu unetu u avion. Dodatne torbe i čekirani prtljag naknadno se doplaćuju.

 

Identična usluga važi i za druge destinacije ove low cost avio kompanije. Avio karte ka Briselu i Geteborgu su od 55 EUR, a let ka Parizu je od 59 EUR. Avio karta do Dortmunda, Ajndhovena i Londona je od 65 EUR.

 

Promocija važi sve do 27. oktobra 2013. godine, i za sva putovanja u periodu od današnjeg dana pa do tog datuma. U ponudi je i par izuzetaka, jeftine avio karte iz Beograda za Pariz u ponudi su četiri dana duže, do 31. oktobra 213. godine, a samim tim i period putovanja je duži, pa kao i u slučaju Ajndhovena može se leteti do 31. oktobra 2013.

 

Wizz Air ima povoljne letove i iz obližnje Bosne i Hercegovine i sa aerodroma u Budimpešti. Nešto ranije, low cost avio kompanija objavila je da ne planira da odustane od letova sa aerodroma u Tuzli ka Malmeu, Geteborgu i Bazelu, zbog velikog interesovanja. Umesto ukidanja linija, broj letova će biti smanjen na po dva polaska nedeljno ka svakoj destinaciji, a vremena poletanja će isto biti promenjena od 27. oktobra  2013. godine. Kako neki izvori tvrde, Wizz Air bi od sledeće godine mogao da uspostavi linije i ka drugim gradovima u ovoj državi.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar