Etihad Airways uskoro uvodi novi let ka Severnoj Americi

Etihad Airways: Od sledeće godine leti i ka Los Anđelesu

Los Anđeles će biti četvrta destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama do koje će Etihad Airways leteti, najavljano je nedavno.

Los-Angeles

Letovi ka istočnoj obali Severne Amerike planirani su za prvi jun 2014. godine, a trenutno je ova linija u proceduri dobijanja svih potrebnih odobrenja. Ipak, pozitivan ishod sasvim je siguran, tvrde predstavnici ove avio kompanije.

Tom prilikom Džejms Hogan (James Hogan), izvršni predsednik avio kompanije Etihad Airways izjavio je: “Ushićeni smo što možemo da uvrstimo Los Anđeles, jedan od najbitnijih gradova u SAD i važnu svetsku destinaciju, sa velikim brojem stanovnika i rastućom ekonomijom, u mrežu linija Etihad Airwaysa za 2014. godinu”.

Ovo je četvrti grad u SAD ka kojem Etihad Airways leti, pridružujući se već redovnim linijama ka Čikagu, Vašingtonu i Njujorku.

Kako navode predstavnici avio kompanije, na relaciji Abu Dabi do Los Anđeles saobraćaće sa Boeing 777-200LR avionom. Na ovaj način biće uspostavljeni dnevni letovi ka Sjedinjenim Američkim Državama sa kapacitetom od 237 putnika.

Ova vest bitna je našim putnicima zbog code share sporazuma koji ova kompanija ima sa Air Serbia (trenutno Jat Airways), a sličan dogovor Etihad Airways ima i sa American Airlines uz pomoć kojeg će sa LAX aerodroma u Los Anđelesu putnici moći da stignu do najrazličitijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar