Alitalia jeftine avio karte oktobar

Alitalia: povoljni letovi ka 17 svetskih destinacija u oktobru

Italijanska avio kompanija Alitalia ovog meseca snizila je cene letova ka brojnim svetskim destinacijama.

 

ALITALIA 

 

S obzirom da je ova avio kompanija stacionirana u Italiji, najvažniji deo promocije odnosi se na letove ka italijanskim gradovima.

 

Povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima sa aerodroma “Nikola Tesla” do Rome su već od 163 EUR, ka Torinu su od 193 EUR, ka Napulju od 212 EUR, ka Kataniji od 249 EUR, a do Kaljari od 245 EUR. Od drugih evropskih destinacija naročito je povoljna avio karta do Madrida koja je već od 188 EUR, a primamljiva je cena letova ka drugim španskim gradovima, pa je avio karta do Barselone od 222 EUR, a do Malaga od 284 EUR.

 

Druge svetske destinacije koje su se našle na promociji avio kompanije Alitalia su Tunis, a povratna avio karta do ovog grada je od 302 EUR, Algiers je od 357 EUR, Casablanca od 367 EUR, Buenos Aires je od 835 EUR, a Tokyo je od 766 EUR.

 

U promo ponudi avio kompanije su i severnoameričke destinacije, pa se povratna avio karta sa uračunatim svim dodatnim troškovima za Toronto može kupiti već od 716 EUR, a Chicago od 767 EUR.

 

Predstavnici avio kompanije Alitalia naročito izdvajaju jeftine avio karte do New York koje se mogu kupiti od 601 EUR. Prodaja avio karti po promotivnim cenama za ovu destinaciju će trajati do 31. oktobra 2013. godine, dok za ostale destinacije nisu navedeni određeni datumi, ali jeste naglašeno da je broj mesta po ovim povlašćenim cenama ograničen i može se desiti da se ova mesta u avionu rasprodaju.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar