Uskoro i pojačana linija Sarajevo – Beograd

Air Serbia i B&H Airlines: Od kraja oktobra letovi Sarajevo – Beograd

Avio kompanija Air Serbia uskoro bi trebala da počne sa radom, a na liniji ka Sarajevu B&H Airlines ponudiće dodatne letove od Sarajeva ka Beogradu.

 

b-h-airlines

Letovi iz Sarajeva bi trebali da budu uspostavljeni već krajem oktobra, a polasci će najverovatnije biti rano ujutro, kako navode iz B&H Airlines, najkasnije do 6 časova. Ovaj potez povučen je kako bi putnici imali mogućnost da presednu na neki od brojnih letova avio kompanije Air Serbia, jer ove dve kompanije imaju kod šer sporazum.

 

Letovi iz Sarajeva za Beograd u početku će se odvijati četiri puta nedeljno – ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom. Planirano je da se kasnije, od letnje sezone 2014. godine ova linija unapredi sa svakodnevnim polascima.

 

Air Serbia avion na aerodromu

 

Na drugoj strani, Air Serbia bi imala dva leta na istoj liniji. Sa aerodroma Nikola Tesla polazak bi bio u 14:10, a iz Sarajeva u 15:30, svakog dana u nedelji. Domaća avio kompanija planira da koristi avione ATR 72-500 u početku, dok je ostavljena opcija korišćenja većih aviona na relaciji između ova dva grada, ukoliko za to bude bilo potrebe.

 

B&H Airlines, je nacionalna avio kompanija Bosne i Hercegovine koja je stacionirana u Sarajevu. Trenutno poseduje dva aviona ATR 72-200, a leti na linijama od Sarajeva prema Istanbulu, Kopenhagenu i Cirihu (preko Banja Luke).

 

Online rezervacije letova avio kompanije BH Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije BH Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar