Wizz Air: Novo u ponudi

Wizz Air: Novi letovi, novi avioni, nove opcije

Low cost avio kompanija Wizz Air jedna je od najcenjenijih kompanija ovog tipa, ali to je ne zaustavlja u želji da učvrsti svoj položaj na evropskom nebu.

wizz-air-avion-novi-letovi-oct-2013

Početkom ovog meseca Wizz Air je omogućio lakše poništavanje i promenu čekirane avio karte. Ovo je odlična vest jer sada može da se promeni let ili ime putnika, ako je došlo do greške, ali i da se kupe naknadne usluge kao dodatni prtljag, rezervacija sedišta, kupovina prioritetnog ukrcavanja ili sedišta sa većim komforom – što su sve opcije koje se nisu mogle menjati nakon što je avio karta bila već čekirana. Svi oni koji se predomisle biće u mogućnosti da promene prethodnu rezervaciju, sve dok je to u propisanom vremenskom intervalu pred poletanje aviona.

Predstavnici ove low cost avio kompanije, u toku jučerašnjeg dana, objavili su kako će prethodna narudžbina 26 Airbus A320 aviona biti promenjena tako da ona podrazumeva i sedam metara veće Airbus A321 letelice koje imaju mesta za dodatnih 40 putnika. Wizz Air već poseduje 45 Airbus A320 aviona, a izmena prethodno naručenih aviona došla je očigledno zbog popularnih linija koje mađarska avio kompanija ima.

Pored toga Wizz Air u planu ima i uvođenje brojnih novih destinacija u Izraelu, Azerbejdžanu, Dubaiu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Rusiji, kao i uspostavljanje nove linije od Donjecka do Kipra, krajem marta naredne godine, do kojih će sigurno leteti baš ovi novi avioni.

Domaćim putnicima možda će najinteresantnije biti to što Wizz Air planira da poveća broj polazaka na relaciji Budimpešta do Moskva sa sadašnjih pet letova, kao i povratne letove na ovoj liniji sa sadašnjih četiri povratka, za vreme novogodišnjih praznika, a zatim i Uskrsa, da bi od 14. juna do 14. septembra ovaj broj dostigao svakodnevne letove. Dodatni letovi će biti u jutarnjim i večernjim satima, kako bi mađarska low cost avio kompanija olakšala poslovna putovanja svojim putnicima.

Kada se uzme u obzir povoljna ponuda avio kompanije Wizz Air i jeftine avio karte bilo iz Beograda, ili iz centrale ove low cost avio kompanije u Budimpešti, ovakve vesti mogu samo da se ocene kao pozitivne.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar