Datum premijere avio kompanije Air Serbia se bliži

Air Serbia: Završne pripreme

 

Dan premijere rebrendirane domaća avio kompanije Jat Airways u Air Serbia, sada je već jako blizu.

 

air-serbia-iznad-beograd

 

Odmah pošto je Airbus A319 avion sa oznakama avio kompanije Air Serbia, stigao u Srbiju (sleteo je na aerodrom “Nikola Tesla” u subotu, 19. oktobra), izveden je i demonstracioni let. Cilj ovakvog leta je da se proveri bezbednost i sigurnost aviona pred prvi zvanični let za Abu Dabi i ovo je uobičajena praksa, koju je i Jat Airways praktikovao. Airbus A319 leteo je za te potrebe na liniji Beograd – Niš – Beograd.

 

Nakon toga, u toku jučerašnjeg dana, ovaj avion poleteo je za promotivne potrebe, severno, do Novog Sada, gde je napravio zaokret i spustio se nazad na aerodrom u Beogradu. Ovom prilikom Airbus A319 pratila su i tri aviona Vojske Srbije. Sa ova dva leta, novi avion je i zvanično spreman da preveze svoje prve putnike iz Srbije.

 

Danas, u 11:00 časova je svečano otvorena poslovnica avio kompanije Air Serbia, koja se nalazi na Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu. Prethodna poslovnica Jat Airwaysa kompletno je preuređena kako bi prikazivala oznake nove avio kompanije. Na tom događaju prikazane su i nove uniforme kabinskog osoblja nove nacionalne avio kompanije, a u isti mah je i lansirana promotivna akcija u kojoj za dve kupljene avio karte do određenih destinacija koje nudi Air Serbia, plaća se samo jedna.

 

Sutra, 25. oktobra u hangaru Jat Tehnike biće detaljno prikazan izgled aviona, njegov enterijer, kao i kompletna ponuda usluge u avionu tokom letova.

 

Prvi zvanični let avio kompanije Air Serbia desiće se u subotu, 26. oktobra 2013. na relaciji Beograd do Abu Dabi. Planovi avio kompanije su osvežavajuće ambiciozni, jer je spomenuto i da bi najkasnije do kraja 2016. godine Air Serbia mogla da ponudi i prekookeanske letove do Čikaga i Toronto kodšer sporazumom sa avio kompanijom Air Berlin. Ipak, spominje se i da je moguće da se prvi dugolinijski let desi i ranije, do kraja naredne godine, na relaciji Beograd – Njujork za koji će moći da se kupe povoljne avio karte.

 

Nove informacije o avio kompaniji Air Serbia, objavljivaćemo redovno narednih dana.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar