Prvi let Air Serbia i promocija

Air Serbia: Danas premijerni let za Abu Dhabi, promocija dve karte po ceni jedne

Nova domaća nacionalna avio kompanija Air Serbia danas, nakon pompeznih najava, obavlja svoj prvi komercijalni let, a kompanija lansira promotivnu akciju baš na liniji Beograd – Abu Dhabi.

promo

 Danas, 26. oktobar, veliki je datum za avio kompaniju Air Serbia. U 16:20h prvi avion Air Serbia, Airbus A319, obaviće svoj prvi let na relaciji Beograd do Abu Dhabi. U toku jučerašnjeg dana, organizovano je svečano prikazivanje novog aviona u momentu kada je i definitivno postao najnoviji član flote domaće avio kompanije.

Ovom prilikom mogla su da se čuju brojne najave novih letova, kao i optimistične prognoze uspeha nove avio kompanije, ali su detaljno prikazane i usluge koje će Air Serbia pružiti svojim putnicima.

Najzanimljivije zvuči to što će svi obroci posluženi u avionu biti tipični za naše podneblje, pa će putnicima biti poslužena proja, punjene paprike, ćevapi, đevreci, karađorđeva šnica i drugo, a sve u zavisnosti od odabrane klase u kojoj se putuje i dužine samog leta. Na izboru će biti i domaća pića, od vina iz domaćih vinarija, pa do rakije šljivovice. Da se upotpuni ugođaj, biznis klasa takođe donasi brojni srpski filmski i serijski program, a pred svako poletanje putnicima će biti puštena pesma Biljane Krstić i Bistrika.

Juče je objavljeno da će svaki avion Air Serbia nositi ime poznate žive srpske osobe, a prvi Airbus A319 biće nazvan po našem najboljem teniseru – Novaku Đokoviću. Takođe je objavljeno da će naredni avion, koji stiže uskoro, nositi ime Milice Mandić, osvajača zlatne medalje na olimpijskim igrama.

Da proslavi ovaj veliki početak, Air Serbia ponudila je jedinstvenu promociju: dve karte do Abu Dhabi po ceni jedne. Promotivna akcija aktuelna je od danas i trajaće sve do 9. novembra 2013. godine i za sva putovanja od 27. oktobra ove godine do 29. marta 2014. godine. Dve povratne avio karte iz Beograd do Abu Dhabi moćiće da se kupe već od 460 EUR, a u ovu cenu uračunati su svi dodatni troškovi.

promo1

 Air Serbia već je organizovala sličnu akciju za druge letove koje ima u svojoj ponudi, ali samo ako se karta kupila u njihovoj renoviranoj poslovnici na Bulevar Kralja Aleksandra, u Beogradu, što je izazvalo veliko interesovanje putnika. Samim tim, preporučuje se da putnici što pre nazovu našu agenciju u vezi Abu Dhabi promocije, jer je broj mesta po ovoj povoljnoj ceni ograničen.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar