EasyJet Beograd Ženeva Prodaja Karata

EasyJet: Uskoro letovi Ženeva – Beograd

Britanska low cost avio kompanija EasyJet od 24. januara 2014. godine planira da ima stalnu liniju Ženeva – Beograd.

easyjet-zeneva-rim

Ovo nije prva ovakva odluka avio kompanije EasyJet, jer je nešto ranije ove godine uspostavila redovnu liniju Milano – Beograd, koju je, usled popularnosti, kasnije čak i unapredila sa dodatnim letovima. Sa druge strane, Beograd je jedna od dve nove destinacije ka kojoj će avioni low cost avio kompanije EasyJet leteti iz Ženeve, jer je u planu uspostavljanje redovne linije do francusog grada La Rošel. Na ovaj način, letom sa aerodroma “Nikola Tesla” biće omogućeno presedanje na letove ka 60 svetskih destinacija poput: BerlinMadridLondonPariz i drugi.

Nova linija, koja će debitovati krajem januara naredne godine obavljaće se avionima Airbus A319 i to i do tri puta nedeljno na relaciji Beograd do Ženeve. U početku će letovi biti ponedeljkom i petkom, a sa promenom reda letenja 1. aprila, EasyJet imaće tri polaska iz glavnog grada Srbije i Ženeve i to: utorkom, četvrtkom i subotom. 

Povoljne avio karte ove avio kompanije već danas mogu da se kupe, a cena u jednom pravcu kreće već od 31,90 EUR, sa uključenim svim dodatnim troškovima, ali bez posluženja obroka i pića tokom leta.

Ono što je zanimljivo spomenuti je da su čelnici avio kompanije EasyJet odluku o novoj liniji do Beograda doneli na osnovu Facebook ankete.

Podsetimo, od 19. decembra 2013. iz Beograda do Ženeve leteće i švajcarska nacionalna avio kompanija Swiss International Air Lines.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

4 Komentara
 1. cena povratne karte

  vera
   odgovori
  20/08/2015

  molim vas htela bih da putujem iz beograda za zenevu 29 oktombra a vratila bih se 7 decembra pa bih htela da znam koliko kosta povratna karta sa datumima koi sam vam navela hvala na odgovoru

  • Vera, letovi

   Play Travel
    odgovori
   21/08/2015

   Vera, polazak iz Beograda na letu low cost avio kompanije Easy Jet je 29. oktobra ili 30. oktobra, a povratak iz Ženeve 07. decembra. U ovom trenutku cena povratne avio karte iznosi 75 EUR. Cena je izražena po osobi i uključuje sve aerodromske takse i ručni prtlajg maksimalnih dimenzija 56x45x25cm.

 2. Datumi za let Beograd-Zeneva

  Zoran Draskovic
   odgovori
  30/08/2017

  Postovani,
  Predvidjam putovanje u Zenevu za dve osobe, izmedju 10og i 20og decembra 2017, povratne karte. Idealni termin bi bio 11 dec. sa povratkom 18 dec. Molim vas da mi komunicirate datume i vreme u koje avion polece, kao i cene sa formalnostima oko rezervacije i kupovine karata.

  • Play Travel
    odgovori
   02/09/2017

   Zorane, detalje leta i kupovinu avio karte na relaciji Beograd Ženeva Beograd u periodu od 11.12.-18.12.2017. godine možete pronaći na sledećoj stranici https://goo.gl/hGCTSz za dodatne informacije i pomoć prilikom rezervacije u svakom trenutku možete pozvati naš kontakt centar +381658728350

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar