Alitalia: linija Beograd Šangaj

Alitalia: Letovi iz Beograda za Šangaj tri puta nedeljno

Italijanska avio kompanija Alitalia ovog meseca predlaže povoljne avio karte za liniju iz Beograda do Šangaja.

 

Yu-Yuan-Garden-Shangai

 

Avio kompanija Alitalia obavlja letove Beograd – Šangaj preko centrale avio kompanije u Rimu, tri puta nedeljno i to utorkom, četvrtkom i subotom iz Beograd, a ponedeljkom, petkom i nedeljom iz Šangaj. Linija se obavlja uz pomoć avio kompanija sa kojima Alitalia ima kodšer sporazum: AirSerbia i China Eastern Airlines.

 

Cena povratne karte na liniji Beograd – Šangaj je već od 629 EUR, a ona podrazumeva standardnu uslugu avio kompanije Alitalia i njenih kodšer partnera, a u cenu nisu uključeni dodatni troškovi.

 

Kineski grad Šangaj zanimljiv je jer predstavlja najveći i najrazvijeniji grad u Kini. Broj stanovnika premašuje 23 miliona, a grad poseduje veliki broj zanimljivih lokacija i atrakcija koje se ne smeju zaobići. Na granici između modernog i tradicionalnog, crte grada definišu moderne građevine, ali Šangaj i dalje poseduje mnogobrojne tradicionalne građevine i ruralne sredine, poput Yuyuan Garden koja je prikazana na slici u ovom tekstu.

 

Sa avio kartom kompanije Alitalia mogu da se ostvare brojni popusti za razne događaje, koncerte, izložbe ili predstave na mnogobrojnim lokacijama u Italiji, o čemu smo detaljnije pisali ovde. Poseta ovoj zemlji može da bude interesantna na putovanju do kineskog grada.

 

Pored letova za Šangaj, Alitalia je ovog meseca izdvojila i njenu liniju za Lisabon, preko aerodroma u italijanskim gradovima Milano i Rim. Do portugalske prestonice letelice avio kompanije Alitalia saobraćaju gotovo svakodnevno, sa izuzetkom srede i petka, a uz pomoć TAP Portugal sa kojom Alitalia ima kodšer sporazum.

 

Predstavnici avio kompanije Alitalia naglašavaju da je broj mesta po povlašćenim cenama ograničen i može se desiti da se ova mesta u avionu rasprodaju ukoliko putnici ne reaguju što pre.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar