Qatar Airways: Promo avio karte decembar 2013

Qatar Airways: Pet dana promotivnih cena!

Avio kompanija Qatar Airways snizila je cene avio karata i do 40% ka brojnim destinacijama u Aziji, Africi, Australiji i na Bliskom istoku.

qatar-airways-promo

Promo akcija avio kompanije Qatar Airways aktivna je danas i trajaće do 6. decembra ove godine – još samo pet dana. Promocija avio kompanije iz Katara obuhvata avio karte sa periodom putovanja od 5. februara do 30. juna 2014. godine.

Na sniženju su brojni letovi koje avio kompanija Qatar Airways obavlja, pa se tako ovog meseca može kupiti povoljna povratna avio karta na relaciji Beograd – Kuvajt koja je već od 420 EUR. Na promotivnom popustu su još i letovi do Damam, a cena avio karte kreće već od 423 EUR, do Peking od 474 EUR, koliko je i avio karta do Čengdu, a do Muskat je od 503 EUR. Na sniženju su avio karte do Šangaj od 504 EUR, do Delhi od 529 EUR, do Bangkok od 559 EUR, do Johanesburg od 566 EUR, do Ho Ši Min Siti od 578 EUR, do Singapur od 613 EUR, a do Džakarta od673 EUR.

Na kraju, na promotivnoj akciji Qatar Airwaysa našle su se i avio karte do Kuala Lumpur čija je cena od 678 EUR, kao i avio karta na relaciji Beograd – Melburn čija je cena od 1028 EUR

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Svi letovi se obavljaju preko aerodroma Doha, inače centralne tačne avio kompanije Qatar Airways, a polasci iz Beograda su četiri puta nedeljno: utorkom, sredom, četvrtkom i nedeljom sa polaskom u 14h. Povratak na aerodrom “Nikola Tesla” je organizovan takođe ovim danima, a sletanje je u 13 časova.

Sve navedene cene su za povratne avio karte, sa svim uračunatim dodatnim troškovima i  sa standardnom uslugom visokog kvaliteta koju nudi avio kompanija Qatar Airways.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar