Emirates: Ostanite u kontaktu i na visinama iznad 10.000 metara

Nova usluga na letovima avio kompanije Emirates

Avio kompanija Emirates jedna je od prvih avio kompanija koja je omogućila svojim putnicima da koriste mobilne uređaje na svojim letovima, a u saradnji sa Telenor Srbija.

 

emirates-Beograd

 

Kako se navodi u saopštenju avio kompanije Emirates, putnicima koji žele da ostanu u kontaktu sa svojom porodicom, prijateljima ili kolegama na izboru je nekoliko različitih opcija koje mogu da odaberu dok putuju na visinama iznad 10.000 metara.

 

Putnici koji žele da koriste mobilne telefone ili druge uređaje koji koriste mobilnu mrežu, moći će to da urade u avionu, kao što to čine i u svakodnevnom životu. Ova usluga je omogućena na preko 300 letova dnevno koje avio kompanija Emirates obavlja. Korisnici Telenor Srbija u avionima avio kompanije Emirates moćiće da koriste svoj mobilni telefon, kao da se nalaze “na zemlji”.

 

Emirates je svojim putnicima omogućio i uslugu brzog bežičnog interneta na svojim letovima. Usluga koju su u ovoj avio kompaniji nazvali “OnAir Wi-FI” pruža širok spektar mogućnosti: od pisanja emailova, preko dopisivanja na Skypeu, Facebooku i Twitteru ili šta god drugo da putnik poželi. Ova usluga se naplaćuje po cenovniku avio kompanije Emirates, ali se navodi da je cena formirana tako da bude što pristupačnija svima.

 

Ove opcije za sad su uvedene u veliki broj aviona u floti avio kompanije Emirates, koji se svakodnevno uvećava, pa su dostupne u skoro svim avionima tipa Airbus A380, ali i na nekim letovima na kojim saobraćaju Boeing B777 avioni. Dobre vesti za sve one koji poseduju avio kartu ove avio kompanije, jer će najverovatnije i njihov let imati omogućenu ovu uslugu.

 

Na ovakav korak čelnici avio kompanije Emirates odlučili su se nakon što je povučena zabrana korišćenja mobilnih uređaja tokom avionskih letova, o čemu smo pisali ovde.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar