Air Serbia promo akcija decembar 2013

Air Serbia: Nove destinacije, novi popusti

Nova promotivna akcija avio kompanije Air Serbia uključuje sve letove koje je nova avio kompanija obavlja, uz četiri najnovije destinacije: Banja Luka, Ljubljana, Bukurešt, Prag.

 

air-serbia-promo-decembar-2013 

 

Promo akcija aktuelna je do 12. decembra 2013. godine, a odnosi se na povratne avio karte na svim letovima u periodu od 4. decembra 2013. do 15. marta 2014. godine.

 

Najjeftinije se sa aerodroma Nikola Tesla može leteti za Tivat, Istanbul i Podgorica, a cena povratne avio karte je već od 95 EUR. Avio karte na relaciji Beograd – Skoplje, Sarajevo ili Milano su od 99 EUR, do Solun i Beč od 109 EUR, a do ŠtutgartBrisel i Atina od 119 EUR. Na sniženju su još letovi do Kopenhagen, Stokholm i Rim a cena avio karte je od 139 EUR, do Dizeldorf i Cirih od 149 EUR, do Berlin i Frankfurt od 159 EUR, do Amsterdam i London od 189 EUR, a do Pariz od 199 EUR.

 

Jeftine avio karte se mogu kupiti i za liniju Beograd – Moskva i njihova cena je od 219 EUR, do Larnaka od 229 EUR, do Tel Aviv od 239 EUR i do Abu Dabi od 369 EUR.

 

Avio kompanija Air Serbia 1. decembra je pokrenula letove za gradove Banja Luka i Prag. Cena avio karte do Banja Luke je takođe snižena i može se kupiti od 79 EUR, a do Prag je od 109 EUR. Ovog meseca, tačnije 10. decembra, očekuje se pokretanje dve nove linije avio kompanije Air Serbia i to Beograd  – Ljubljana i Beograd – Bukurešt, a avio karte ka ovim destinacijama su takođe uključene u promociju i mogu se kupiti već od 99 EUR.

 

Air Serbia uključila je u ovu promo akciju i letove sa aerodroma u regionu (Podgorica, Tivat, Sarajevo, Skoplje i od 10. decembra – Ljubljana) koji se obavljaju uz presedanje na aerodromu Nikola Tesla. Na ovaj način avio karte iz ovih gradova ka evropskim destinacijama mogu da se kupe već od 219 EUR, avio karta do Moskva je od 229 EUR, a do Larnaka i Tel Aviv od 249 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte, sa svim uključenim dodatnim troškovima.

 

Avio kompanija Air Serbia nastavila je da obnavlja svoju flotu i ovih dana je sleteo četvrti Airbus A319 sa bojama nove avio kompanije, a navodi se da peti avion treba da dođe na aerodrom Nikola Tesla u narednih nekoliko dana. Takođe, šesti avio se očekuje ubrzo i on bi mogao da stigne u našu zemlju krajem decembra. Trenutno Air Serbia ima 14 letelica: šest Boing 737-300, četiri ATR72 letelice i pomenuta četiri Airbus A319 aviona.

 

U prethodnom periodu zabeležen je veliki porast broja putnika na domaćem aerodromu, a za letove avio kompanije Air Serbia vlada veliko interesovanje pa se iz ove kompanije može nezvanično čuti kako se razmišlja o iznajmljivanju dodatnih aviona, najverovatnije tipa ATR72.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar