Virgin Atlantic promo avio karte do Amerike

Virgin Atlantic: Najpovoljnije avio karte iz regiona ka Americi

Ovog meseca pojavila se zanimljiva ponuda avio kompanije Virgin Atlantic koja je snizila cene avio karata iz raznih gradova u regionu ka destinacijama u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

new-york

 

Promo akcija važi za period putovanja od 10. januara 2014. do 20. marta 2014. godine, a broj avio karata po ovim cenama je ograničen.

 

Avio kompanija Virgin Atlantic u ovoj promociji povezala je povoljno dve prestonice – Beograd i Vašington. Povratna avio karta na ovoj relaciji kreće već od 585 EUR. Na ovaj način putnicima iz naše zemlje omogućeno je da povoljno posete glavni grad Sjedinjenih Američkih Država. Pentagon i Bela kuća sigurno su najprepoznatljivije lokacije ovog grada, ali Vašington je takođe dom brojnih važnih američkih ustanova poput Instituta Smitsonian.

 

Povoljno se mogu kupiti i avio karte na relaciji Sarajevo – Njujork, sa cenom koja je već od 520 EUR. O gradu koji nikad ne spava pisali smo u nekoliko navrata i ukoliko putnik odabere da otputuje baš na ovu poznatu američku destinaciju imaće priliku da uživa u brojnim atrakcijama Menhetna: fantastičnom pogledu sa Empajr Stejt Bildinga, neonskom šarenilu Tajms skvera i drugo. Sa jedne strane tu je gradska vreva kao u ni jednom drugom gradu na svetu, a sa druge mir i spokoj u Central parku u sred ovog višemilionskog grada.

 

Povratna avio karta Zagreb – Boston na ovom sniženju može se kupiti od 565 EUR. Ovo je veoma povoljna šansa da se poseti prestonica Masačusetsa, poznata po svom istorijskom značaju za Sjedinjene Američke Države. Jedna od 10 najpopularnijih destinacija u americi poseduje veliki broj muzija, atrakcija, ali i Kembridž, dom univerziteta Harvard i MIT, ne nalazi se predaleko od ovog grada.

 

Iz makedonske prestonice ponuđene su povoljne avio karte za liniju Skoplje – Hjuston koje mogu da se kupe od 580 EUR. Hjuston je glavni grad države Teksas, a prepoznatljiv je po šarenilu kultura koje su ovom gradu našle svoj dom.

 

Linija Split do Čikago se takođe našla u ovoj promotivnoj ponudi, a cena avio karte je već od 680 EURČikago je poznat po brojnim muzejima i teatrima, ali i po arhitekturi jer se u ovom gradu nalaze čak tri zgrade koje su među prvih pet najviših u Americi. Najviša od njih Sears Tower, ne tako davno preminovana je u Willis Tower, što građani Čikaga nisu uopšte prihvatili i koju i dalje zovu po starom imenu. Ako putnik uđe u taksi i kaže da hoće da poseti Willis Tower, većina taksista će ga gledati zbunjeno, dok će neki čak to prokomentarisati uz negovodanje.

 

Poslednja linija koja je snižena ovog meseca je Budimpešta – Los Anđeles, koja je ujedno i najjeftinija u ponudi i povoljne avio karte se mogu kupiti već od 500 EUR. Ovaj grad na zapadnoj obali Sjedinjenih Američkih Država najpoznatiji je kao centar filmske industrije, ali je zanimljivo spomenuti da Los Anđelese, i južni deo Kalifornije najviše novca ubiraju sa proizvodnjom “običnih” proizvoda. Pored toga što se danas najveći broj filmova snima van ovog grada, Los Anđeles svake godine poseti veliki broj turista baš u nadi da će videti nekog svog idola.

 

Sve navedene cene su povratne avio karte, sa svim uračunatim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Virgin Atlantic.

 

Na kraju, zanimljivo je spomenuti video snimak sestrinske firme Virgin Atlantica koja leti u Sjedinjenim Američkim Državama – Virgin America. Ovaj snimak naterao je više od sedam miliona ljudi da konačno i sa punom pažnjom pogledaju sigurnosna uputstva pre početka leta, a koja se danas, i pored svoje važnosti, često zanemaruju. Iako deluje i kao marketinškia strategija avio kompanije, svakako veću težinu ima korisnost informacija prikazanih u ovoj pesmi, pa je ovo potez vredan pohvale.

 

Online rezervacije letova kompanije Virgin Atlantic na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14
Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar