Wizz Air: jeftine avio karte decembar 2013

Wizz Air: Promotivne cene letova u decembru

Avio kompanija Wizz Air je najpopularnija low cost avio kompanija u našoj zemlji, a tome su doprineli visok kvalitet usluge i povoljne cene avio karata. Ovog meseca ova avio kompanija još jednom donosi povoljne ponude za svoje letove.

 

Wizz-Air-Avion 

 

Low cost avio kompanija iz Mađarske nudi jeftine letove iz Beograda ka brojnim evropskim destinacijama. 

 

U ponudi su avio karte na relaciji Beograd ka Malme, Brisel, Minhen, Geteborg, Stokholm ili ka Pariz koje kreću već od 49 EUR. Sve navedene cene su za avio karte u jednom pravcu sa uračunatim dodatnim troškovima, a podrazumevaju standardnu uslugu low cost avio kompanije Wizz Air i dozvoljavaju jednu torbu unetu u avion. Dodatne torbe i čekirani prtljag naknadno se doplaćuju.

 

Identična usluga važi i za druge destinacije ove low cost avio kompanije. Povoljne avio karte se mogu kupiti i na liniji Beograd do Dortmund, ili do Ajndhoven, Bazel i London i to već od 59 EUR.

 

Promocija važi sve do 31. marta 2014. godine za sva putovanja u periodu od današnjeg dana pa do tog datuma.

 

Wizz Air ima povoljne letove i iz obližnje Bosne i Hercegovine i sa aerodroma u Budimpešti, a za više detalje možete pozvati naše agente.

 

Zanimljivo, Wizz Air je nedavno objavio da uvodi novu ponudu namenjenu najmlađima. Sva deca koja putuju Wizz Air avionima imaće priliku da posete pilotsku kabinu, upoznaju se kapetanom i kopilotom, ali i da saznaju kako se pokreće “velika ptica”. Sve što mališani treba da urade je da prethodno odštampaju “Kapetanov pasoš” koji se može daunloadovati sa ovog linka i u ovaj “dokument” prikupe šest pečata. Jedan pečat se dobija prilikom svakog Wizz Air leta, a kada se skupi pomenuti broj njih u dogovoru sa posadom aviona organizovaće se poseta pilotskoj kabini aviona.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar