B&H Airlines: Start linije Sarajevo – Beograd

B&H Airlines: Pokrenula letove na liniji Sarajevo – Beograd

 

Nacionalna avio kompanija Bosne i Hercegovine, B&H Airlines počela je, nakon par odlaganja, da leti na relaciji Sarajevo – Beograd – Sarajevo, a linija je oblikovana u saradnji sa Air Serbia.

 

bosnia-herzegovina-airlines 

 

U toku jučerašnjeg dana obavljen je i prvi, promotivni let između ova dva grada, kada je letelica avio kompanije B&H Airlines sleteo naaerodrom “Nikola Tesla”, označavajući i svečani početak nove linije.

 

Planirano je da avio kompanija B&H Airlines leti četiri puta nedeljno između Beograda i Sarajevo, i to ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom. Svi letovi su zakazani u prepodnevnim terminima: avioni će poletati iz Sarajeva u 6 sati, a u suprotnom smeru, iz Beograda u 8:15 časova. Na ovoj liniji B&H Airlines koristiće avione tipa ATR 72, čiji je ukupni kapacitet 66 putnika.

 

Avio karte na ovoj liniji trenutno se mogu kupiti po povoljnim cenama. U jednom pravcu cena avio karte je od 64 EUR, a povratna avio karta je od 80 EUR, a obe cene su sa uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom ove avio kompanije.

 

Treba spomenuti i to da je linija uspostavljena u saradnji sa srpskom nacionalnom avio kompanijom Air Serbia, sa kojom avio kompanija B&H Airlines ima kodšer sporazum. Iz tog razloga B&H Airlines obavlja svoje letove u jutarnjim časovima, kako bi omogućila što bolju konekciju sa letovima avio kompanije Air Serbia i ujedno uvrstila u svoju ponudu i ponudila svojim putnicima sve destinacije koje srpska avio kompanija nudi.

 

Treba napomenuti i da Air Serbia trenutno obavlja svakodnevne letove do Sarajeva, ali i da takođe leti ka drugoj bosanskohercegovačkoj destinaciji – Banja Luka.

 

Online rezervacije letova avio kompanije BH Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije BH Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar