LOT Polish Airlines promo Beograd – Toronto

LOT Polish Airlines: Povoljne avio karte Beograd – Toronto

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines pokrenula je promo akciju za odabrane letove na relaciji Beograd – Toronto.

 

lot-polish-airlines

 

Na sniženju su brojni letovi na liniji Beograd – Toronto u rasponu od 23. januara 2014. godine pa sve do 27. marta 2014. godine, ali je broj avio karata ograničen i treba reagovati što pre.

 

Uz pomoć avio kompanije LOT Polish Airlines može se povoljno leteti sa aerodroma “Nikola Tesla” do kanadskog grada Toronto, a cena povratne avio karte je već od 669 EUR. U cenu avio karte uključeni su svi dodatni troškovi i standardna usluga poljske nacionalne avio kompanije.

 

Avio kompanija LOT Polish Airlines u ponudi ima i brojne druge jeftine avio karte ka severnoj americi, ka gradovima u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, ali i Evropi, koji se odvijaju sa presedanjem u glavnom gradu Poljske – Varšava, ka kojem ova avio kompanija uskoro planira svakodnevno da leti iz Beograda.

 

Povoljne povratne avio karte mogu se kupiti za relaciju Beograd – Varšava i njihova cena kreće već od 219 EUR. Pošto je Varšava centralni aerodrom avio kompanije LOT Polish Airlines, preko ovog grada se iz Beograda može stići i do drugih evropskih destinacija. Jeftina avio karta može se, tako, kupiti za liniju Beograd – Hamburg preko Varšava i njena cena je od 330 EUR, avio karta do Viljnus je od 309 EUR, a do Kopenhagen je od 327 EUR.

 

Ovo je samo de ponude ove avio kompanije, a LOT Polish Airlines leti do aerodroma Budimpešta, sa kojeg takođe nudi brojne letove za koje se mogu kupiti jeftine avio karte.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa uključenim svim standardnim uslugama poljske avio kompanije, i sa uključenim svim dodatnim troškovima. Broj avio karata po ovim cenama je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar