Wizz air nove destinacije

Wizz Air: uvodi nove linije do Belograda i Skoplja

Avio kompanija Wizz Air planira da pokrene dve nove linije na proleće, Beograd – Larnaka i Skoplje – Keln.

 

Wizz Air

 

Linija Beograd – Larnaka najavljena nedavno na Kipru i jedna je od dve nove linije koje avio kompanija Wizz Air planira da uvede od 30. marta 2014. godine.

 

Polasci su planirani za sredu i nedelju, a cena avio karte, koje su već u prodaji, u jednom pravcu i sa svim plaćenim dodatnim troškovima će biti od 24,99 EUR.

 

Osim do Beograda, Wizz Air će od proleća iz Larnake leteti do gradova Kijev i Donjeck.

 

Druga zanimljiva linija koju je mađarska low cost avio kompanija najavila je Skoplje – Keln koja će biti uspostavljena od 4. aprila 2014. godine. Ovo će biti četrnaesta destinacija ka kojoj Wizz Air saobraća iz makedonske prestonice gde ova avio kompanija inače ima svoju bazu.

 

Cena avio karte u jednom pravcu za liniju Skoplje – Keln, takođe sa uračunatim svim dodatnim troškovima, je od 29,99 EUR.

 

Low cost avio kompanija Wizz Air nudi jeftine letove iz Beograda ka brojnim evropskim destinacijama. 

 

U ponudi su avio karte na relaciji Beograd ka Malme, Brisel, Minhen, Geteborg, Stokholm ili ka Pariz koje kreću već od 49 EUR. Sve navedene cene su za avio karte u jednom pravcu sa uračunatim dodatnim troškovima, a podrazumevaju standardnu uslugu low cost avio kompanije Wizz Air i dozvoljavaju jednu torbu unetu u avion. Dodatne torbe i čekirani prtljag naknadno se doplaćuju.

 

Identična usluga važi i za druge destinacije ove low cost avio kompanije. Povoljne avio karte se mogu kupiti i na liniji Beograd do Dortmund, ili do Ajndhoven, Bazel i London i to već od 59 EUR.

 

Promocija važi sve do 31. marta 2014. godine za sva putovanja u periodu od današnjeg dana pa do tog datuma.

 

Wizz Air ima povoljne letove i iz obližnje Bosne i Hercegovine i sa aerodroma u Budimpešti, a za više detalje možete pozvati naše agente.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar