Air Serbia Happy Friday promocija

Air Serbia Happy Friday promo akcija za 21. februar

Domaća avio kompanija Air Serbia ove nedelje ponudila je jeftine avio karte za letove sa polascima i odlascima iz Beograda, Skoplja i Sarajeva.

 air-serbia-happy-friday-21-feb

 

Zanimljivost ovog puta u Happy Friday promo akciji je što su snižene cene povratnih avio karata bez obzira da li se leti iz Sarajeva, Beograda i Skoplja ili se povratne avio karte kupuju sa polaskom iz suprotnog pravca.

 

Promo akcija traje samo ovog petka, 21. februara 2014., a mogu se kupiti avio karte za period putovanja od 21. februara do 10. aprila 2014. godine.

 

U Happy Friday promo akciji snižene su cene avio karata za letove iz Beograda do Sarajeva i Skoplja i one se mogu kupiti od 99 EUR. Avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” do Berlina su već od 169 EUR, a do Moskve su od 219 EUR. Identične cene važe i ako se kupuju avio karte sa polaskom iz Sarajeva, Skoplja, Berlina i Moskve do Beograda.

 

Ponuda avio kompanije Air Serbia slična je ako se putuje iz i ka Sarajevu. Cena povratne avio karte do Kopenhagena je već od 139 EUR, doAmsterdama, Brisela i Stokholma je od 169 EUR, a do Moskve od 229 EUR. Iste cene avio karata važe i za povratne letove iz Amsterdama, Brisela, Stokholma i Moskve za Sarajevo, a jedina razlika je u tome što je cena avio karte na liniji Kopenhagen – Sarajevo – Kopenhagen od 169 EUR.

 

Ka istim destinacijama može da se leti i iz Skoplja. Sa aerodroma u Skoplju do Amsterdama, Brisela i Stokholma cena povratne avio karate je već od 169 EUR, do Kopenhagena je od 199 EUR, a do Moskve od 229 EUR. Iz pomenutih gradova se takođe mogu kupiti povratne avio karte do Skoplja po istovetnim cenama.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, a za polaske i dolaske u gradove Beograd, Sarajevo i Skoplje. Cene podrazumevaju standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia, a broj avio karata je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Podsetimo, avio kompanija Air Serbia trenutno ima još jednu aktuelnu promo akciju koja traje do 24. februara, a sniženi su letovi ka čak 32 destinacije. Celokupnu ponudu možete pogledati ovde.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar