Alitalia promo Severna Amerika

Alitalia: Povoljne avio karte do Severne Amerike

Trenutno je u toku promo akcija avio kompanije Alitalia na kojoj su snižene cene avio karata ka tri grada u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

 

alitalia-avio-kompanija 

 

Povratne avio karte na ovoj promo akciji mogu da se kupe do 4. marta 2014. godine, a za period putovanja od 15. februara do 9. juna 2014. godine.

 

Na ovoj promo akciji snižene su cene avio karata na liniji iz Beograda do Njujorka sa cenom već od 609 EUR. Avio karte do Toronta se mogu kupiti već od 689 EUR, a do Majamija već od 769 EUR.

 

Ove linije se obavljaju preko glavnog čvorišta avio kompanije Alitalia, aerodroma u Rimu u kome je planirano presedanje putnika iz Beograda. Letovi sa aerodroma “Nikola Tesla” do glavnog grada Italije obavljaju se u saradnji sa domaćom avio kompanijom Air Serbia.

 

Svi putnici koji žele da putuju ka drugim severnoameričkim destinacijama, imaju i tu opciju u ponudi avio kompanije Alitalia, a neki id tih letova su takođe na promo akciji. Linije ka drugim severnoameričkim gradovima se obavljaju uz pomoć partnera avio kompanije Air France i Delta Air Lines, koji su partneri avio kompanije Alitalia.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Alitalia i njenih partnera.

 

Broj mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar