Air Serbia promo 28. februar

Air Serbia Happy Friday promo za poslednji dan februara

Domaća avio kompanija Air Serbia ovog petka ponudila je neverovatnu cenu avio karata u svojoj biznis klasi.

 

air-serbia-happy-friday-28-feb 

 

Promo akcija traje samo ovog petka, 28. februara 2014., a mogu se kupiti avio karte za period putovanja od 15. marta do 30. juna 2014. godine.

 

Avio kompanija Air Serbia samo danas nudi dve povratne avio karte u svojoj biznis klasi po ukupnoj ceni od 650 EUR. Avio karte koje su u ponudi odnose se na letove saaerodroma “Nikola Tesla” do: Amsterdama, Atine, Brisela, Tel Aviva, Frankfurta, Dizeldorfa, Kopenhagena, Pariza i Stokholma.

 

Na ovaj način avio kompanija Air Serbia želi da predstavi svoju biznis klasu koja je znatno unapređena u odnosu na ono što je nudila kao avio kompanija Jat Airways. Svaki putnik u biznis klasi imaće udobno sedište presvučeno kožom, sa više komfora i prostora. Na raspolaganju će biti i iPad tablet zadužen za zabavu tokom letova dužih od dva sata i kvalitetno posluženje jela, pića i grickalica.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte u biznis klasi sa svim uključenim dodatnim troškovima. Cene podrazumevaju standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia, a broj avio karata je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Avio kompanija Air Serbia tokom jučerašnjeg dana pokrenula je još jednu promo akciju za letove iz Beograda koja traje do 2. marta, a na kojoj mogu da se kupe povoljne avio karte ka brojnim destinacijama. Celokupnu ponudu možete pogledati ovde.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar