TAP Portugal: Promo avio karte

TAP Portugal: Velika promotivna akcija

Portugalska avio kompanija TAP Portugal planira da uspostavi letove na liniji Beograd – Lisabon od 1. jula 2014. godine, a na početku rada ove avio kompanije u našoj zemlji, ona će ponuditi veliki broj promotivnih cena avio karata ka destinacijama u Evropi, kao i Južnoj i Severnoj Americi.

 

avio-tap-portugal

 

Prva promotivna akcija avio kompanije TAP Portugal u našoj zemlji pokrenuta je pre nekoliko dana, a trajaće sve do 7. marta 2014. godine.Avio karte koje su na sniženju su za period putovanja od 1. jula do 31. decembra 2014. godine.

 

Avio kompanija TAP Portugal svoje najniže cene na ovoj promociji spremila je za Pirinejsko poluostrvo. Cena povratne avio karte, sa svim uključenim dodatnim troškovima, za let saaerodroma “Nikola Tesla” do Lisabona je već od 245 EUR. Ponuđeni letovi iz Beograda do Portugala obuhvataju i gradove Porto i Faro sa cenom avio karte od 297 EUR, a avio karta do Funšala se može kupiti od 345 EUR. Španski gradovi koji su na promo akciji su Madrid, Bilbao, Sevilja, Malaga, Valensija i Barselona sa cenom avio karte od 345 EUR.

 

Portugalska avio kompanija ima svoju redovnu liniju do Zelenortskih ostrva, a cena avio karata sa aerodroma “Nikola Tesla” do ove destinacije je od 804 EUR.

 

Iz Beograda, avio kompanija TAP Portugal ponudiće letove i do gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je period putovanja nešto kraći, to jest od 1. jula do 16. decembra 2014. godine. Cena povratne avio karte na ovoj promo akciji do Njujorka je već od 575 EUR, a do Majamija od 511 EUR.

 

Brazil je takođe jedna od bitnih destinacija avio kompanije TAP Portugal, a promotivne cene avio karata čekaju sve one koji žele da posete ovu zemlju za vreme svetskog prvenstva u fudbalu ili bilo kojim drugim povodom u periodu od 1. jula do 9. decembra. Cena avio karte do Rio de Žaneira i Sao Paola kreće već od 920 EUR, do Salvadora, Resifea, Fortalezea i Natala je od 1160 EUR, a do Porto Alegrea, Belo Horizontea i Brazilije od 990 EUR.

 

Sve cene koje su navedene su za povratne avio karte, sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije TAP Portugal.

 

Broj avio karata po ovim promotivnim cenama je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar