Air Serbia: Happy Friday 7. mart

Air Serbia Happy Friday promo akcija za 7. mart

Avio kompanija Air Serbia i ovog petka nastavlja sa Happy Friday promo akcijom koja svake nedelje donosi snižene cene avio karata za različite destinacije ka kojima leti domaća avio kompanija.

 

Air Serbia Happy Friday 7 mar

 

Ovonedeljna Happy Friday promocija donosi do sad najniže cene avio karata za devet evropskih destinacija.

 

Promo akcija traje samo ovog petka, 7. marta 2014., a mogu se kupiti avio karte za period putovanja od 10. marta do 31. maja 2014. godine.

 

Na Happy Friday sniženju mogu da se kupe najpovoljnije avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” do Tivta i Podgorice, sa cenom već od 83 EUR. Avio karte do Skoplja, Ljubljane, Soluna, Milana i Istanbula su već od 99 EUR.

 

Po do sad najnižoj ceni se mogu kupiti avio karte za liniju Beograd – Berlin i to već od 119 EUR, a cena avio karata do Kopenhagena je već od 129 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima. Cene podrazumevaju standardnu uslugu avio kompanijeAir Serbia, a broj avio karata je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Avio kompanija Air Serbia nedavno je objavila da je uspešno prešla na novi SabreSonic sistem za čekiranje avio karata, za koji se očekuje da ubrza ovaj proces na aerodromu “Nikola Tesla” i ugodnije pripremi putnike za njihovo putovanje.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar