Air Serbia i Deutsche Bahn zajednička ponuda

Air Serbia i nemačka železnica ponovo uspostavile saradnju

Putnici iz Srbije koji putuju do Nemačke, odnedavno će ponovo imati opciju da svoje putovanje sa aerodroma nastave vozom do krajnje destinacije.

 

deutsche-bahn-air-serbia

 

Ova ponuda podrazumeva mogućnost da se prilikom kupovine avio karata za letove domaće avio kompanije, doplati i za voznu kartu ka svim ostalim destinacijama u ovoj državi.

 

Avio kompanija Air Serbia trenutno ima letove sa aerodroma “Nikola Tesla” do Berlina, Diseldorfa, Frankfurta i Štutgarta, a uz doplatu od samo 15 EUR do 30 EUR može se kupiti vozna karta u jednom pravcu do bilo kog drugog mesta u Nemačkoj, na dan poletanja ili sletanja aviona.

 

U ponudi je putovanje duž kompletnog šinskog saobraćaja ove zemlje, pa su uključeni lokalni železnički prevoz “U-Bahn” i “S-Bahn”, ali i međugradski i ekspresni “ICE” vozovi. Bitno je spomenuti da se putovanje može nastaviti odmah nakon izlaska sa aviona, putem aerodromskih železničkih stanica.

 

Mogu se kupiti karte i za povratna putovanja, a njihova cena je od 30 EUR do 60 EUR u drugom razredu. Cena voznih karata u prvom razredu, u ovoj ponudi, je od 55 EUR u jednom pravcu. Putovanje nemačkom železnicom moguće je onih dana kada putnik ima letove, a dozvoljena su presedanja dok god ka njima saobraća Deutsche Bahn.

 

Ove cene važe samo uz avio karte, dok su vozne karte značajno skuplje ukoliko bi se kupovale van ove atraktivne ponude.

 

Domaća avio kompanija imala je već saradnju sa nemačkom železnicom dok je još funkcionisala kao avio kompanija Jat Airways.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar