Air Serbia promo akcija za mart

Air Serbia: Promotivna akcija za 30 gradova

 

Avio kompanija Air Serbia do kraja marta snizila je cene avio karata za čak trideset destinacija.

 

avio-karte-air-serbia

 

Ova ponuda je aktuelna od danas, 27. marta i traje do 1. aprila 2014. godine. Promotivne cene avio karata važe za sve polaske u periodu od 1. maja do 15. juna, a sa povratkom najkasnije do 20. juna 2014. godine.

 

Trenutno najjeftinija avio karta sa aerodroma “Nikola Tesla” u ponudi avio kompanije Air Serbia je do Istanbula, sa cenom već od 89 EUR. Avio karte do Ljubljane, Milana, Skoplja i Splita mogu da se kupe od 99 EUR, a do Budimpešte, Dubrovnika, Praga, Sofije ili Štutgarta od 109 EUR.

 

Na sniženju su se još našli letovi avio kompanije Air Serbia iz Beograda do Atine, Frankfurta, Soluna i Beča, sa cenom avio karte od 119 EUR. Avio karte do Bukurešta i Varne su od 129 EUR, do Brisela i Diseldorfa od 139 EUR, do Kopenhagena i Stokholma od 149 EUR, a do Varšave i Ciriha od 159 EUR.

 

Povratne avio karte do Amsterdama, Berlina i Kijeva mogu se kupiti od 179 EUR, do Londona, Pariza ili Larnake od 209 EUR, do Moskve od 219 EUR. Na kraju, avio karta na relaciji Beograd – Tel Aviv na ovom sniženju može da se kupi već od 229 EUR.

 

Avio karte takođe mogu da se kupe i za putovanja iz navedenih gradova do Beograda. Avio kompanija Air Serbia ističe da putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR za povratnu avio kartu.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte, sa svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Broj mesta je ograničen i preporučuje se da se avio karte kupe što pre.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar