Wizz Air: promo sniženje 20%

Wizz Air: Samo danas 20% popusta na sve avio karte

 

Low cost avio kompanija Wizz Air u toku današnjeg dana nudi 20% popusta na sve avio karte.

 

avio-karte-wizz-air

 

Ova ponuda važi samo u toku današnjeg dana, 27. marta 2014. godine, a low cost avio kompanija Wizz Air nije postavila ograničen period putovanja u kojem ove cene avio karata važi, pa je izbor u potpunosti prepušten putnicima.

 

Popust od 20%, takođe, nije određen na samo neke destinacije, već se odnosi na sve gradove ka kojima avio kompanija Wizz Air leti. Promo popust se primenjuje na cenu avio karte u koju su uključeni svi dodatni troškovi.

 

Ukoliko putnik leti sa avio kompanijom Wizz Air Hungary u cenu je uračunata i mala kabinska torba (42x32x25), a ako se putuje sa ukrajinskim delom kompanije onda se ostvaruje pravo i na jedan komad čekiranog prtljaga težine do 32kg.

 

Pored ove ponude, avio kompanija Wizz Air stalno ističe svoj Wizz Discount Club. Wizz Discount Club odlična je prilika ukoliko želite da putujete low cost avio kompanijom Wizz Air, jer garantuje popust od minimalno 10 EUR, a do 20% od pune cene, prilikom kupovine svake avio karte vrednije od 12.5 EUR ili u slučaju letova Wizz Air Ukrajina za sve avio karte skuplje od 50 EUR. Članstvo u Wizz Discount Clubu važi u periodu od godinu dana u kome se mogu kupiti ovako povoljne avio karte, a ovi popusti su dostupni odmah po aktivaciji Wizz Discount Club članarine.

 

Godišnja članarina za Wizz Discount Club iznosi 29,99 EUR, a zanimljivo je da vlasnik Wizz Discount Club kartice može da podeli popust sa svojim saputnicima, i to čak do još devet dodatnih osoba za jedan isti let, čime se porodično putovanje avio kompanijom Wizz Air isplati već nakon prvog leta.

 

Ova promocija važi i za letove avio kompanije Wizz Air iz Beograda, ali i sa aerodroma u Budimpešti, pa je na izboru veliki broj letova koje ova mađarska low cost avio kompanija obavlja.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar