Qatar Airways: Novine

Qatar Airways: Najava novih linija iz katarske avio kompanije

Avio kompanija Qatar Airways u ovom periodu sprema brojne novine u svojoj mreži letova.

Avio kompanija Qatar Airways

Najavljena unapređenja podjednako se odnose na povećanje kapacitete na postojećim rutama koje obavlja avio kompanija Qatar Airways, kao i potpuno nove destinacije koje ova kompanija želi da uvrsti u svoju mrežu letova.

Krajem marta, avio kompanija Qatar Airways uvela je veći avion na redovnoj dnevnoj liniji do Melburna, ka kojoj putnici iz Beograda mogu da putuju sa presedanjem u Dohi. Ka australijskoj destinaciji sada leti Boeing 777-300 koji ima 30% veći kapacitet nego do sad, tačnije dodatnih 76 sedišta.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Počev od maja, katarska nacionalna avio kompanija planira da uvede nekoliko linija tokom ove letnje sezone. Od 15. maja avio kompanija Qatar Airways uvodi letove do Hofufa, u Saudijskoj Arabiji. Putnicima će biti na raspolaganju četiri nedeljna leta do ove destinacije, poznate po arheološkim nalazištima i očuvanim istorijskim građevinama. Od 18. juna u planu je redovna linija do Haneda aerodroma u Tokiju, koji će biti drugi aerodrom u ovom gradu ka kome katarska avio kompanija saobraća.

Od 27. jula avio kompanija Qatar Airways počeće i sa redovnim letovima do Džibutija. Do savršenih plaža stizaće se sa avionima Airbus A320 ove avio kompanije.

Sve ove destinacije dostupne su putnicima iz Srbije, jer ova avio kompanija obavlja redovne letove iz Beograda do Dohe, u kojoj se nalazi glavna baza avio kompanije Qatar Airways. Sa aerodroma u Dohi može se potom odleteti ka više od 130 gradova, ka kojima saobraća nacionalna avio kompanija iz Katara.

Katarska avio kompanija trenutno ima aktuelnu promo akciju koja traje do 21. aprila, više detalja možete videti ovde.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar