Air Serbia Srecan Petak za sve koji putuju do Hrvatske i Crne Gore

Air Serbia: Happy Friday za petak, 18. april do gradova u Crnoj Gori i Hrvatskoj

  

Avio kompanija Air Serbia danas u svojoj Happy Friday promotivnoj akciji nudi povoljne avio karte do destinacija u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

  

Avion avio kompanije Air Serbia

  

Samo u toku današnjeg dana, 18. aprila 2014. godine, snižene su cene avio karata za letove tokom cele letnje turističke sezone, tj. u periodu od 13. juna do 25. oktobra 2014. godine ka četiri destinacije u ove dve države.

 

Ukoliko se planira poseta Jadranske obale i prestonice Crne Gore tokom letnje sezone, avio karata na liniji od aerodroma u Beogradu do Tivta, Podgorice, SplitaDubrovnika samo danas mogu da se kupe po ceni već od 88 EUR.

 

U avio kompaniji Air Serbia očekuju veliku potražnju na liniji Beograd – Tivat, pa će na ovoj relaciji saobraćati najnoviji avioni u floti domaće avio kompanije – Airbus A319 i Airbus A320. Na ovaj način putnicima će biti obezbeđen dodatni komfor, a oni će imati priliku i da osete osveženu uslugu avio kompanije Air Serbia na ovim letovima.

 

Sve cene na promo akciji Happy Friday su navedene za povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima. Uključena je i standardna usluga avio kompanije Air Serbia, ali treba znati da je broj avio karata, naročito na ovim promocijama, ograničen. Nacionalna avio kompanija Srbije naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu. 

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar