Air Serbia: Srećan Petak promotivne cene avio karata

Air Serbia: Happy Friday promo akcija, pet destinacija već od 85 EUR

  

Poslednjeg petka u aprilu avio kompanija Air Serbia na promotivnoj akciji Happy Friday ponudila je pet destinacija sa cenama povratne avio karte već od 85 EUR.

Air Serbia Happy Friday

 

Na ovonedeljnoj Happy Friday promotivnoj akciji jeftine povratne avio karte se mogu kupiti samo ovog petka, 25. aprila 2014. godine.

 

Na sniženju su avio karte za sva putovanja u periodu od 28. aprila do 12. juna 2014. godine, sa polaskom sa aerodroma “Nikola Tesla” iz Beograda ili povratkom na isti sa odabrane destinacije, a najjeftinije povratne avio karte su na liniji do Skoplja sa cenom već od 85 EUR.

 

Neznatno skuplje su avio karte na liniji od Beograda do Sarajeva, Soluna, Budimpešte ili Bukurešta koje mogu da se kupe već od 95 EUR.

 

Sve cene koje su ovde navedene se odnose na povratne avio karte na odabranoj liniji, sa uključenim svim dodatnim troškovima. Avio kompanija Air Serbia naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu. Cena podrazumeva standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia, ali treba naglasiti da je broj raspoloživog mesta ograničen. 

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar