Air Serbia Happy Friday promo akcija 2. maj

Air Serbia: Happy Friday promocija za 2. maj

Prvomajske praznike avio kompanija Air Serbia obeležava sa novom Happy Friday promo akcijom, a u ponudi je pet evropskih destinacija.

 

Air Serbia Promo Happy Friday

 

Specijalne cene avio karata važe samo u petak, 2. maja 2014. godine, a one mogu da se iskoriste za putovanja u periodu od 3. maja do 15. juna 2014. godine.

 

U ponudi su se ove nedelje našle najnovije destinacije avio kompanije Air Serbia. Najjeftinija povratna avio karta sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu ovog petka može da se kupi do Budimpešte po ceni već od 95 EUR.

 

Druge destinacije iz okruženja takođe su se našle na promo akciji Happy Friday domaće avio kompanije. Avio karte na relaciji od Beograda do Sofije i Varne su već od 98 EUR, a neznatno skuplja je povratna avio karta do Bukurešta sa cenom od 99 EUR. Na popustu se može kupiti i avio karta na relaciji Beograd – Diseldorf, a cena avio karte do ovog grada je od 109 EUR.

 

Sve cene na promo akciji Happy Friday su navedene za povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima. U cenu je uključena je redovna usluga avio kompanije Air Serbia. Nacionalna avio kompanija Srbije naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar