Novi letovi maj 2014.

Brojne nove linije uvedene tokom prvomajskih praznika

 

Sa početkom maja, nekoliko avio kompanija pokrenulo je nove linije do destinacija u bivšoj Jugoslaviji, sa čime je region bolje nego ikad povezan sa ostatkom Evrope.

 

Nove linije u bivšoj Jugoslaviji

 

Ka aerodromima na hrvatskom primorju otvorene su dve linije. Čarter liniju Split – Ostersund (Švedska) i sezonsku liniju Split – Atina sa početkom maja počela je da obavlja avio kompanija Croatia Airlines, a tokom današnjeg dana, čarter liniju Split – Tuluz uspostaviće avio kompanija Germania. Iznad hrvatskog neba odnedavno počela je da leti i avio kompanija Germanwings na sezonskoj liniji Zadar – Berlin.

 

Na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” nedavno je po prvi put sletela avio kompanija Etihad Regional, na liniji Beograd – Ženeva. Ova avio kompanija je tako postala treća koja obavlja ovu liniju od srpskog glavnog grada do Ženeve, pored avio kompanija EasyJet i Swiss International Air Lines.

 

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia počela je da leti na liniji Beograd – Varna u Bugarskoj, za sad obavljajući tri nedeljna leta, a ovaj broj će biti povećan na četiri od 16. juna.

 

Pored toga od danas je počela i prodaja avio karata za liniju Beograd – Bejrut, koja će zvanično biti uspostavljena od 1. juna 2014. godine. Letovi će biti svakodnevni, a obavljaće se avionima Airbus A319 sa polascima iz Beograda u 23:40, a iz Bejruta u 4 sata ujutro.

 

Avio kompanija Alitalia je takođe ovih dana povezala aerodrom “Aleksandar Veliki” u Skoplju sa italijanskom prestonicom – Rimom, a u planu su redovni svakodnevni polasci.

 

I Sarajevo će dobiti nove letove do Istanbula, zahvaljujući avio kompaniji Turkish Airlines. Letovi će se obavljati do drugog Istanbulskog aerodroma Sabiha Gokcen i to tri puta nedeljno, što će činiti ukupno 18 nedeljnih letova na liniji Sarajevo – Istanbul, kada se saberu letovi sa i do aerodroma Ataturk, koji su pokrenuti pre izvesnog vremena.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar