Air Serbia uskoro do Severne Amerike

Air Serbia: Direktna linija Beograd – Čikago pre 2016. godine

Po rečima izvršnog direktora avio kompanije Etihad Airways, Jamesa Hogana, avio kompanija Air Serbia će lansirati svoj prvi prekookeanski let do Severne Amerike pre 2016. godine.

Čikago će biti prva destinacija avio kompanije Air Serbia

Na konferenciji za novinare u Abu Dabiju, James Hogan je takođe izjavio da će prva destinacija do koje će leteti avio kompanija Air Serbia, najverovatnije biti Čikago.

 

Sa ovim potezom avio kompanija Air Serbia računa da će povezati ceo region, jer plan obuhvata ne samo nezanemarljivu srpsku dijasporu u tom američkom gradu, već i na veliku hrvatsku, bosansku i crnogorsku dijasporu takođe. Zbog toga, avio kompanija će do tad pokrenuti nove linije kako bi konekcije bile što povoljnije za sve putnike.

 

“Čikago je logičan izbor s obzirom da predstavlja najveću srpsku dijasporu u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je takođe poseduje i veliki broj imigranata iz ostalih bivših jugoslovenskih država”, rekao je James Hogan.

 

On je takođe dodao da je prezadovoljan trenutnim poslovanjem avio kompanije Air Serbia i da očekuje da bi avio kompanija mogla da posluje sa profitom ove godine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar