TAP Portugal: Majska promotivna akcija

TAP Portugal: Povratne avio karte iz Beograda do Portugala već od 229 EUR

Avio kompanija TAP Portugal organizovala je novu promotivnu akciju za letove ka tri portugalske destinacije.

 

Avion avio kompanije TAP Portugal

 

Avio kompanija TAP Portugal od 1. jula 2014. godine uspostaviće redovne letove sa aerodroma “Nikola Tesla” do Lisabona, a tim povodom ova avio kompanija pokreće još jednu promotivnu akciju. Letovi ka tri portugalska grada su na popustu do kraja meseca, tj. 31. maja 2014. godine, a mogu se kupiti avio karte za period putovanja baš od 1. jula 2014. godine.

 

Najjeftinija povratna avio karta sa beogradskog aerodroma je za direktan let do Lisabona i ona se može kupiti već od 229 EUR.

 

Avio kompanija TAP Portugal nudi letove za još dve destinacije u ovoj državi, sa presedanjem u Lisabonu. Na ovom sniženju mogu se kupiti avio karte do Porta od 253 EUR, a do poznate letnje destinacije Faro je već od 283 EUR.

 

Sve cene navedene su sa uračunatim dodatnim troškovima i za povratne avio karte, a važe za standardnu uslugu avio kompanije TAP Portugal.

 

Ovo nisu jedini gradovi do kojih avio kompanija TAP Portugal leti sa presedanjem u Lisabonu i u ponudi su još i druga portugalske destinacije, Španija, Afrika kao i gradovi u Južnoj i Severnoj Americi. Pa tako, povratna avio karta do Njujorka se može kupiti već od 659 EUR, Bogota od 1163 EUR, a do Majamija od 829 EUR.

 

Sa ovom avio kompanijom može se odleteti i do Brazila, pravo na ovogodišnje svetsko prvenstvo u fudbalu. Avio karta do Rio De Žaneira je već od 891 EUR, a destinacije Fortaleze, Natal i Resife je od 1141 EUR.

 

Broj raspoloživih mesta na promotivnoj akciji avio kompanije TAP Portugal je ograničen, pa se preporučuje da pozovete naše agente što pre.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar