Qatar Airways se seli na novi aerodrom

Qatar Airways: Uskoro saobraća do novog aerodroma u Dohi – Hamad International Airport

Od 27. maja 2014. godine avio kompanija Qatar Airways će zvanično početi da leti do Hamad International aerodroma, najnovijeg i najmodernijeg aerodroma na svetu.

Hamad International Airport novi aerodrom u Dohi

Posle 17 godina, avio kompanija Qatar Airways sa svojih 134 aviona napušta Doha International aerodroma i seli svoju bazu na Hamad International Airport (oznaka: HIA).

Avio kompanija Qatar Airways doleteće u Beograd 27. maja sa starog aerodroma u Dohi na liniji QR245, a onda će poletiti sa aerodroma “Nikola Tesla” na letu QR246 i prvi put sleteti na liniji Beograd – Doha na Hamad International.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Hamad International Airport nalazi se na samo četiri kilometra od sadašnjeg aerodroma u Dohi. U prvi mah će biti otvoreni samo Terminali A, B i C, za koje se procenjuje da će moći da usluže oko 30 miliona putnika godišnje, ali će ovaj broj narasti na 50 miliona putnika godišnje kada se otvore terminali D i E.

Na aerodromu će se nalazi 138 šaltera za čekiranje avio karata, od čega će 108 biti za ekonomsku klasu, 14 za putnike prve klase avio kompanije Qatar Airways uz obezbeđen dodatni prostor za sedenje i na kraju 16 šaltera za putnike biznis klase katarske avio kompanije.

Hamad International Airport novi aerodrom u Dohi

Hamad International Airport je zamišljen tako da svim putnicima pruži uslugu najvišeg kvaliteta, a biće raširen na 600,000 kvadratnih kilometara terminalskog kompleksa. Iako je samo aerodrom, Hamid International je dizajniran tako da pruži najneverovatnije iskustvom svim njegovim posetiocima.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar