Air Serbia promo Srećni Petak

Air Serbia: Happy Friday promotivna akcija za petak 16. maj

Ovog petka Happy Friday promotivna akcija avio kompanija Air Serbia posebna je po tome što nudi povoljne avio karte za putovanja iz tri grada: Beograd, Split i Dubrovnik.

Avion avio kompanije Air Serbia Novak Đoković

 

Promotivne cene avio karata važe samo ukoliko ih kupite ovog petka, 16. maja 2014. godine, a one mogu da se iskoriste za putovanja od 17. maja do 25. oktobra, takođe ove godine.

 

Jeftine povratne avio karte se mogu kupiti za letove sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu do Budimpešte, Bukurešta, Sofije, Varne ili Varšave po ceni već od 95 EUR. Po istoj ceni se mogu kupiti povratne avio karte iz ovih gradova do Beograda.

 

Ove nedelje po prvi put avio kompanija Air Serbia nudi letove iz hrvatskih gradova Splita i Dubrovnika do Beča, Štutgarta i Diseldorfa sa presedanjem u Beogradu.

 

Povratne avio karte se mogu kupiti već od 129 EUR na linijama od Dubrovnika do Beča i Štutgarta ili od Splita do Beča i Diseldorfa. Takođe važi identična cena povratnih avio karata ako se od austrijske prestonice ili nemačkih gradova putuje do hrvatskog primorja.

 

Sve navedene cene na promotivnoj akciji Happy Friday se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena redovna usluga avio kompanije Air Serbia. Nacionalna avio kompanija Srbije naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu. Promo akcija ne obuhvata period putovanja od 15. jula do 15. avgusta 2014. godine.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar