Air Serbia novi letovi

Air Serbia uskoro uvodi nove linije iz Beograda do Varšave, Pule i Bejruta

Domaća avio kompanija Air Serbia planira da u naredne tri nedelje pokrene dve redovne i jednu sezonsku liniju sa aerodroma u Beogradu.

avio kompanija Air Serbia pokreće letove do Pule, Varšave, Bejruta

Najbliža svom premijernom letu je linija Beograd – Varšava koja će biti uspostavljena 29. maja. Na ovoj liniji domaća avio kompanija saobraćaće svakodnevno avionom Airbus A319 sa jutarnjim i večernjim polascima.

 

Iz Beograda letovi će biti u 18:10 i to ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a ujutro u 7:10 utorkom, četvrtkom i subotom. Iz Varšave letovi će biti u 20:55 ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a u 8:50 utorkom, četvrtkom i subotom.

 

Varšava je najpoznatija po svom nadimku “feniks grad”, s obzirom da je više od 80% građevinskih objekata u ovom gradu srušeno toko Drugog svetskog rata. Obnova i razvoj Varšave od tad dovela je do toga da je ona danas jedna od evropskih metropola sa najvišim zgradama – 11 najviših zgrada u Poljskoj nalazi se baš u ovom gradu.

 

Avio kompanija Air Serbia pokrenuće redovnu liniju sa svakodnevnim polascim sa aerodroma “Nikola Tesla” do Bejruta od 1. juna. Na ovoj liniji takođe će se koristiti Airbus A319 letelice.

 

Polasci na liniji Beograd – Bejrut će svaki dan biti u isto vreme i to u 23:55 sa beogradskog aerodroma i u 4:30, pre podne, sa aerodroma u Bejrutu.

 

Bejrut se smatra jednim od najstarijih gradova, zbog čega je izuzetna turistička destinacija. Tvrdi se da ovaj grad nije menjao svoje ime više od 4000 godina, a baš kao i Varšava naziva se “feniks gradom” jer je sedam puta potpuno izrušen i izgrađen tokom svoje duge istorije.

 

Pored ove dve linije avio kompanija Air Serbia vratiće sezonsku liniju Beograd – Pula, 19. juna. U prvi mah ova linija je bila suspendovana, ali su čelnici domaće avio kompanije promenili mišljenje. Avio kompanija Air Serbia će uspostaviti tri nedelja leta do ovog grada na jadranskom primorju u avionima tipa ATR 72 i Airbus A319.

 

Polasci iz Beograda će biti u 12:50 utorkom i četvrtkom, a u 13:45 nedeljom, dok će iz Pule avioni ka glavnom gradu Srbije leteti u 14:50 utorkom i četvrtkom i 16:15 nedeljom. Linija će biti održavana do 21. septembra 2014. godine

 

Pula je treća destinacija na hrvatskom primorju nakon što su ranije ove nedelje pokrenute linije do Dubrovnika i Splita. Linija Beograd – Pula je prvi put pokrenuta 2008. godine i od tad je održavana svake letnje sezone.

 

Avio karte ka ove tri destinacije se već mogu naći u prodaji, a za informacije o cenama pozovite naše agente.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar