Etihad Airways: Povoljne avio karte do Bangkoka, Čengua i Ho Ši Mina

Etihad Airways: Povoljne avio karte iz Beograda do Bangkoka, Ho Ši Mina i Čengdua, već od 246 EUR!

Avio kompanija Etihad Airways ponudila je neverovatno povoljne avio karte sa beogradskog aerodroma do tri azijske destinacije – Ho Ši Min (Vijetnam), Bangkok (Tajland) i Čengdu (Kina).

Avion avio kompanije Etihad Airways

Ova izuzetna ponuda važi samo za određene datume polaska i povratka i uglavnom se odnose na mesec jun 2014. godine.

Avio kompanija Etihad Airways u svoju ponudu unela je povoljne avio karte na letovima sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do azijskih destinacija.

Ova avio kompanija je predložila zanimljivo putovanje: u ponudi su povoljne avio karte za putovanje iz Beograda do Bangkoka i povratak iz Ho Ši Mina do aerodroma u Milanu po ceni već od 276 EUR. Na ovaj način, na putovanju od Tajlanda do Vijetnama, to jest od Bangkoka do Ho Ši Mina može se posetiti još jedna zanimljiva azijska zemlja – Kambodža. Ovakva avantura nikad nije bila jeftinija.

Slično važi i za liniju Beograd – Ho Ši Min – Milano za koju se avio karte mogu kupiti već od 308 EUR, dok je povratna avio karta iz Beograda do Bangkoka od 377 EUR.

Na sniženju se našla i povratna avio karta Beograd – Čengdu sa cenom od 310 EUR, ali oni željni avanture mogu otputovati iz Beograda do kineskog grada Čengdu, a zatim se vratiti linijom Ho Ši Min do Milana za samo 246 EUR!

Sve linije se obavljaju sa presedanjem u bazi avio kompanije Etihad Airways u Abu Dabiju.

Ova cena odnosi se na avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a za standardnu uslugu avio kompanije Etihad Airways.

Broj raspoloživih mesta po ovim cenama je ograničen, a navedena izuzetna ponuda je takođe i jako tražena, pa pozovite već danas naše agente kako bi rezervisali i kupili vašu avio kartu.

Online rezervacije letova avio kompanije Etihad Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Etihad Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar