Air Serbia startovala redovnu liniju Beograd – Varšava

Air Serbia danas uspostavila redovne letove do Varšave

Danas je avio kompanija Air Serbia uvela novu redovnu liniju u svoju mrežu: Beograd – Varšava.

Nova destinacija avio kompanije Air Serbia Varšava

 

Premijerni let na na novoj liniji Beograd – Varšava obavljen je sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” jutros u 6:49, a iz Varšave je doleteo u Beograd u 11:30. Na liniji je saobraćao avion tipa Airbus A319, a trajanje leta u oba smera je bilo oko jedan sat i 40 minuta.

 

Red letenja avio kompanije Air Serbia predviđa svakodnevne letove na relaciji Beograd – Varšava. Iz Beograda će letovi biti u 18:10 (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom), a ujutro u 7:10 (utorkom, četvrtkom i subotom). Iz poljske prestonice letovi će biti u 20:55 (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom), a u 8:50 (utorkom, četvrtkom i subotom).

 

U izjavi za novinare, generalni direktor avio kompanije Air Serbia, Dane Kondić, izrazio je veliko zadovoljstvo što se avio kompaniji Air Serbia pružila prilika da obnovi letove do glavnog grada Poljske, koju je avio kompanija Jat Airways poslednji put opsluživala pre 15 godina. On se nada da će nova linija biti korisna svim putnicima, kako zbog posla, tako i zbog odmora, pogotovo kada se uzmu brojne druge konekcije srpske avio kompanije.

 

Liniju između poljskog i srpskog glavnog grada već nekoliko godina uspešno obavlja avio kompanija LOT Polish Airlines, koja će biti ozbiljna konkurencija avio kompaniji Air Serbia. Poljska avio kompanija ima odličnu konekciju iz Varšave do Severne Amerike i često vrlo povoljne avio karte na ovim relacijama, zbog čega je popularna kod putnika iz Srbije.

 

Avio karte se već mogu naći u prodaji, a za informacije o cenama pozovite naše agente.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar