Air Serbia Happy Friday promo 30. maj

Air Serbia: Jeftine avio karte do četiri destinacije na Happy Friday promo akciji

Happy Friday promotivna akcija ovog petka nastavlja se sa povoljnim cenama avio karata avio kompanije Air Serbia koje su već od 88 EUR.

Avio kompanija Air Serbia

Promotivne cene avio karata se mogu ostavariti samo ako se avio karte kupe u petak, 30. maja 2014. godine. Period putovanja obuhvata celu letnju sezonu i avio karte se mogu iskoristiti sve do 25. oktobra 2014. godine., sa izuzetkom u periodu od 15. jula do 15. avgusta.

 

Najpovoljnija povratna avio karta ovog petka može da se kupi za liniju Beograd – Skoplje po ceni već od 88 EUR.

 

Za letove sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do Varšave ili Milana, avio karte mogu da se kupe već od 95 EUR, dok je avio karta do kiparskog grada Larnake od 165 EUR.

 

Sve navedene cene na promotivnoj akciji Happy Friday se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena redovna usluga avio kompanije Air Serbia. Nacionalna avio kompanija Srbije naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen i preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar