FlyDubai nova destinacija Delhi

FlyDubai pokreće liniju do Delhija, povoljne cene avio karata

Low cost avio kompanija FlyDubai u toku sutrašnjeg dana počinje da leti do Delhija, prvu od tri najavljena nova odredišta u Indiji ove avio kompanije.

FlyDubai počeo da leti na liniji Beograd - Delhi

Avio kompanija FlyDubai od 3. juna 2014. godine uspostaviće redovnu liniju Beograd – Delhi, uz presedanje u Dubaiju. Planirana su četiri leta nedeljno i to sledećim danima: utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom.

 

Povoljne avio karte na liniji od aerodroma “Nikola Tesla” do Delhija se mogu kupiti već danas po ceni već od 522 EUR. Cena avio karte u Biznis klasi na ovoj liniji je od 1562 EUR. Navedene cene se odnose na povratne avio karte, sa uključenim svim dodatnim troškovima.

 

Sa kupljenim avio kartama se dobija i standardna usluga low cost avio kompanije FlyDubai koja podrazumeva 7 kilograma ručnog i 20 kg čekiranog prtljaga u Ekonomskoj klasi, to jest, 15 kg ručnog i 40 kg lekiranog prtljaga u Biznis klasi.

 

Delhi je najbrojniji grad na svetu sa preko 22 miliona stanovnika, po čemu prevazilazi Tokio, Meksiko Siti ili Njujork. Područje na kojem se danas nalazi ovaj grad naseljeno je 600 godina pre nove ere, a grad se odlikuje odličnim strateškim položajem, zbog čega je bio bitna karika za stare trgovačke puteve.

 

Kako je bio centar nekoliko carstava, Delhi je bio pod uticajem različitih religija, o čemu danas svedoče brojni hramovi u gradu. Pored ovih starih građevina, u Delhiju se izdvaja i Lotusov hram, kao primer moderne indijske arhitekture i simbol delhijskog religioznog jedinstva.

 

U narednom periodu avio kompanija FlyDubai proširiće mrežu svojih litova na još dve destinacije u Indiji do Koči i Tirivunantapurama, sa po tri nedeljna leta.

 

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar