Vueling: linija Beograd Barselona

Vueling: Uskoro nova linija Beograd – Barselona

Španska low cost avio kompanija Vueling za dve nedelje pokrenuće sezonsku direktnu liniju Avio karte Beograd Barselona.

Španska avio kompanija Vueling poleteće prvi put iz Barselone do Beograda u petak, 20. juna u 21:50h po lokalnom vremenu, a sleteće u Beograd dvadeset minuta nakon ponoći. Već u subotu, 21. juna u 1:00h časova planiran je i premijerni let na direktnoj liniji Beograd – Barselona, čime će aerodrom “Nikola Tesla” i zvanično biti uvršćen u mrežu letova ove avio kompanije.

Low cost avio kompanija Vueling leteće tri puta nedeljno na ovoj liniji i to ponedeljkom, sredom i petkom iz Barselone i ponedeljkom, sredom i subotom iz Beograda, a na toj relaciji leteće sa avionom tipa Airbus A320. Svi letovi će biti u večernjim i ranim jutarnjim časovima.

Ova linija će biti sezonskog karaktera i u planu je održavanje letova između dva grada sve do 15. septembra 2014. godine, ali u zavisnosti od uspeha avio kompanija Vueling može odlučiti da je pretvori i u redovnu liniju.


Low cost avio kompanija Vueling mrežu svojih letova je organizovala tako da omogućava odlične konekcije iz Barselone, što može biti interesantno putnicima iz Beograda koji svoje putovanje mogu nastaviti do velikog broja španskih i evropskih destinacija, za koje takođe nudi vrlo povoljne avio karte.

Ukoliko je pak Barselona vaša ciljana destinacija, pogledajte ovde kako za četiri dana možete iskusiti sve čari ovog prelepog grada.

Ova avio kompanija osnovana je 2004. godine, sa sedištem baš u Barseloni, a svoje baze ima u još 12 gradova u Evropi. Iako je po definiciji avio kompanija Vueling u low cost kategoriji, ona nudi i više kategorije putovanja i veliki broj dodatnih usluga tokom leta.

Avio karte se mogu kupiti već danas po veoma povoljnim cenima, a za više informacija pozovite naše agente koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar